DutchEnglishGerman
DutchEnglishGerman
DutchEnglishGerman

Teamuitje

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Teamuitje Scheveningen

 

Ben je op zoek naar een leuk teamuitje Scheveningen? Een middag of hele dag weg met de afdeling of met het team? Kijk dan eens naar de vele mogelijkheden voor een teamuitje op het water. Powerboat-scheveningen biedt ontzettend leuke teamuitjes. Van een gezellige toertocht voor het strand van Scheveningen tot spannende race partijen over de golven van de Noordzee.
Rib powerboat varen is voor het hele team een onvergetelijke ervaring. Het is niet alleen een spektakel maar versterkt ook de onderlinge band tussen collega’s. Bij powerboat Scheveningen combineer je activiteiten op het water desgewenst met andere activiteiten op het strand en/of met een heerlijke en gezellige maaltijd. Hieronder vind je meer informatie over de leukste teamuitjes Scheveningen en op onze website vind je nog veel meer informatie. Wij bieden superleuke arrangementen maar het is ook mogelijk een teamuitje Scheveningen helemaal naar eigen idee en wens in te vullen.

 

Superleuke arrangementen voor teamuitje Scheveningen

 

Wil je samen met je collega’s genieten van een onvergetelijke dag, dan biedt Powerboat Scheveningen daarvoor verschillende arrangementen. Wij regelen alles en natuurlijk kunnen de arrangementen altijd worden aangepast aan jouw wensen. Ons arrangement “Vergaderen en uitwaaien” is een gezellig teamuitje voor 6 tot 100 personen. Eerst vergaderen, daarna uitwaaien. Wij zorgen voor een echt bijzondere vergaderruimte in Scheveningen waar je eventueel ook een bedrijfspresentatie kunt houden. Er is uitstekende audiovisuele apparatuur voorhanden en in deze unieke en sfeervolle omgeving bieden wij ook de mogelijkheid voor een uitgebreide borrel, een diner of lunch. Na de vergadering loop je zo naar de boot en sluit je de vergadering af met een gezellige of enerverende activiteit op het water. Als dat geen leuke manier van vergaderen is? Met ruime gratis parkeergelegenheid voor de deur en een terras en steiger aan het water. Na de vergadering word je met de boot opgehaald. Dit is gegarandeerd een teamuitje Scheveningen waar iedereen van zal genieten.

WhatsApp chat