Zeskamp Scheveningen:

Wat is er nou leuker dan na een groot spektakel op het water, af te sluiten met een uitdagende zeskamp!?

U kiest voor een competitief en spectaculair uitje voor uw collega’s of personeel waarbij u terug gaat in de tijd van het wel bekende Sterrenslag. Dan hoeft u niet verder te zoeken. Er wordt een competitie georganiseerd voor 2 teams of natuurlijk meer welke allen de 6 onderdelen tegen verschillende tegenstanders afwerken. Een team kan alleen winnen als zij onderling goed samenwerken, er volledig voor gaan en de juiste tactiek hebben. Het team dat steeds het beste samenwerkt, communiceert en de beste strategie bepaalt zal de meeste punten in de wacht slepen en aan het eind van de 6Kamp met de Master cup Beker naar huis gaan. Welk team wint en mag zich een jaar lang de winnaar voelen?

Bent u op zoek naar een competitief en spectaculair uitje voor uw collega’s of personeel waarbij u terug gaat in de tijd van het wel bekende Sterrenslag. Dan hoef u niet meer verder te zoeken. Er wordt een competitie georganiseerd in teams van 8 personen, welke allen de 6 onderdelen tegen verschillende tegenstanders afwerken. Een team kan alleen winnen als zij onderling goed samenwerken, er volledig voor gaan en de juiste tactiek hebben. Het team dat steeds het beste samenwerkt, communiceert en de beste strategie bepaalt zal de meeste punten in de wacht slepen en aan het eind van de zeskamp / beachcamp met de Master cup Beker naar huis gaan. Welk team wint en mag zich een jaar lang de winnaar voelen?

Een leuk uitje voor groepen, vrijgezellenfeest of sportdag voor scholen. ’s Middags ga je de strijd aan op het strand en ’s avonds sluit je af met een gezellige barbecue.Wij hebben een groot scala aan diverse spelen, zodat de zeskamp makkelijk aan kunnen passen aan het weer, omgeving en doelgroep.

Zeskamp onderdelen

Het leuke aan deze zeskamp is dat je zelf kan kiezen welke onderdelen je wil uitvoeren. Zo kan je de onderdelen aanpassen op de doelgroep, de weersomstandigheden en de omgeving. Er is genoeg keuze, waardoor er altijd iets leuks voor iedereen tussen zit. Je hebt de keuze uit maar liefst 16 onderdelen, waaruit je 6 kan kiezen. Onderdelen waar je uit kan kiezen zijn bijvoorbeeld, beachvolleybal, beach soccer, knotshockey la crosse en beachtennis. Naast deze sporten kan je ook kiezen uit een hindernisbaan en vuur maken, een waterrace, een bamboe toren bouwen, katapult schieten en een zespersoons skippyballenrace. Vraag Flitz Events voor meer informatie om te bepalen welke onderdelen geschikt zijn voor de groep.

  • Beachvolley –> Meer info

  • Beach Soccer –> Meer info

  • Tjoekbal –> Meer info

  • Knotshockey –> Meer info

  • Hindernisbaan en vuur maken –> Meer info

  • Zespersoons skippyballenrace –> Meer info

  • Reuze jenga XL –> Meer info

  • Flingo–> Meer info

  • Touw –> Meer info

  • Waterrace –> Meer info

  • Mega twister 5×5 Meter–> Meer info

  • Katapult Schieten–> Meer info

  • La crosse–> Meer info

  • Bamboe Toren Bouwen–> Meer info

  • Ultimate Frisbee–> Meer info

  • Beachtennis–> Meer info

Prijzen zeskamp

Vanaf 10 personen: €25,00

Competitiegericht, creatief, teambuilding en Sportief!

Inclusief:
– de begeleiding
– het wedstrijdschema
– Grote beker

Zeskamp voor grote en kleine groepen

De zeskamp is geschikt voor grotere en kleinere groepen. Je wordt opgedeeld in een groep tussen de 4 en 8 personen, die de zes onderdelen zullen uitvoeren. Als je een grotere groep hebt dan is het mogelijk om de groep op te splitsen in kleinere groepen en deze tegen elkaar te laten strijden op de onderdelen. Op die manier komt naast samenwerking, communicatie en strategie ook competitiviteit om de hoek kijken. Door te kijken naar de grootte van de groep kan je de teams op een zo gelijkwaardig mogelijke manier indelen. Je kan van tevoren de groepen indelen, zodat je voorkomt dat dezelfde mensen weer bij elkaar zitten. Op die manier leren ze elkaar ook nog eens beter kennen als het gaat om een bedrijfsuitje. Bij mensen die elkaar beter kennen maakt het minder uit, maar is het wel goed om te zorgen dat bijvoorbeeld niet alle sterke mannen bij elkaar in zitten. Door de groepen op een gelijkwaardige manier in te delen zorg je voor een eerlijke strijd.

Tijdsduur zeskamp:

   • 2 uur

Locatie zeskamp:

De zeskamp wordt op het strand uitgevoerd, zodat je ook nog eens kan genieten van het weer. Maar het is ook mogelijk om te kiezen voor een indoor zeskamp, zodat je deze activiteit ook in de winter kan doen. De zeskamp op het strand kan zowel in Scheveningen, Kijkduin en Hoek van Holland gedaan worden. Maar het is ook mogelijk om zelf een geschikte locatie voor een zeskamp aan te dragen. In overleg met Flitz Events word dan bepaald of de locatie aan alle eisen voldoet. Op die manier kan je een zeskamp dus helemaal persoonlijk maken. Dit gebeurt ook al doordat je zelf de onderdelen samen kan stellen.

Zeskamp met barbecue

Als je kiest voor een zeskamp op het strand in Scheveningen, Kijkduin, Hoek van Holland of een andere gewenste locatie dan sluit je de dag goed af met een barbecue. Zo kan je nog net iets langer voor de zon, de zee en het strand genieten. Daarnaast is het een ideale manier om na te praten over alles wat er die dag is gebeurd. Ook heb je dan de tijd om bij te praten. Tijdens de zeskamp zal je vooral bezig zijn met het zo goed mogelijk uitvoeren van de onderdelen en heb je weinig tijd om gezellig bij te kletsen. Je wil op dat moment er alles aan doen om die beker te winnen en de andere teams verslaan.

Prijzen: 

Per persoon : € 25,-

Geen tijd?

Laat ons u terug bellen
Bel ons: 06 – 26 4000 40

Vraag om de vrijblijvende offerte!

Voor vragen, prijzen of programma op maat kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen.

Zeskamp + powerboat

3 uur FUN! 

Powerboat Scheveningen RIB
N

Zeskamp

N

Powerboat

€60,-

Vraag om de offerte

Zeskamp + BBQ

Complete dag!

BBQ Scheveningen Solbeach
N

Zeskamp

N

BBQ

Optioneel: Drankarrangement 3 uur vanaf €22.50

€55,-

Vraag om de offerte

Zeskamp + Bubble voetbal

4 uur FUN+ ACTIE

Bubble voetbal Scheveningen
N

Zeskamp

N

Bubbel voetbal

€50,-

 

Vraag om de offerte

Alle activiteiten te Scheveningen  zijn te combineren met een BBQ. Kies uit één van onze strandtenten voor een uw dag af te sluiten met een BBQ

al vanaf

€ 19,95

Meer informatie!
Hieronder vind je de meest populaire arrangementen voor een bedrijfsuitje of bekijk alle bedrijfsuitjes & arrangementen.
al vanaf

€ 24,95

Meer informatie!

Van plan een vrijgezellenfeest Den Haag te organiseren? Zowel voor dames als voor heren biedt Powerboat-scheveningen geweldige uitjes.

al vanaf

€ 19,95

Meer informatie!
BOEK NU BOEK NU