Ervaar de Oostenrijkse sfeer tijdens de Après ski Games!

Vind jij de Oostenrijkse après ski ook zo gezellig? Wist je dat je voor dat sfeertje helemaal niet de grens over hoeft? Flitz Events organiseert echte après ski feesten, in een nagebouwd ski-oord waar het lijkt alsof je net van de piste afgekomen bent. Nadat je binnen lekker opgewarmd bent met een glaasje glühwein of heiße schokolade, ga je onder begeleiding van een echte skileraar beginnen aan de winter games, vol typische Oostenrijkse activiteiten! Je gaat met elkaar een strijd aan om de titel après ski koning of koningin van de avond!

Après ski feest in Winterwonderland

De winter games vinden plaats in ‘winterwonderland’, een voor de gelegenheid opgebouwd Oostenrijks skidorp. Ideaal voor de koude dagen, want het dorp wordt in een overdekte locatie nagebouwd. Dus ben je op zoek naar een winter activiteit, bijvoorbeeld voor een bedrijfsuitje, dan is een après ski feest een ideale optie. Een ontspannen omgeving waarin collega’s moeten samenwerken, elkaar kunnen uitdagen en elkaar beter kunnen leren kennen dan op de werkvloer. Want wie heeft er wel eens een potje bierpul schuiven tegen de baas gedaan?

Bedrijfsuitje met winter activiteiten

Tijdens de winter games doe je een aantal typische winter activiteiten zoals een langlauf race, ijspegel vangen en hout sprokkelen om een vuurtje te maken. Allemaal met dat ene doel: après ski kampioen van het jaar worden. Welke afdeling heeft de grootste feestbeesten? Over zo’n Oostenrijks bedrijfsuitje zullen collega’s nog lang napret hebben bij de koffie-automaat. Natuurlijk maak je de meest hilarische foto’s van je collega’s in actie tijdens zo’n melige activiteit als het Tiroler koemelken. Aan het einde van het Après ski feest maakt de jury de winnaars van de winter games bekend. Het winnende team wacht eeuwige roem en het ereburgerschap van dit Oostenrijkse ski-dorp.

Winter games, ideaal voor tijdens het koude seizoen

Je kunt de Après Ski Games het hele jaar doen. Maar het is vooral een heel goed idee voor het koudere en nattere seizoen. Als je op zoek bent naar een bedrijfsuitje voor in de herfst of in de winter dan zijn de winter games een ideaal idee. Je hoeft geen rekening te houden met het weer, want in het Oostenrijkse skidorp Winterwonderland is het altijd warm. De sfeer is altijd goed tijdens deze winteractiviteiten. Dit bedrijfsuitje kan op verschillende locaties worden georganiseerd. Neem contact op met Flitz Events voor de mogelijkheden!

Après ski games: voor iedereen geschikt

 

Een Après ski feest is voor iedereen geschikt. Je hoeft niet speciaal getraind te zijn en van de zwarte piste te kunnen duiken om après ski koning of koningin te worden. De skileraren zullen je helpen zodat je uit de voeten kunt op de lange latten. En misschien ontdek je wel nieuwe talenten tijdens zo’n bedrijfsuitje. Je leert in ieder geval je collega’s en medewerkers van een andere kant kennen in het magische winterwonderland. Je hoeft niet op ski-vakantie voor de après-ski!

Prijzen: 

T/m 10 pers. : € 27,50 p.p.

Vanaf 25 pers. : € 25,00 p.p.

Vanaf 50 pers. : totaal 22,50 p.p.

Vanaf 80 pers. : totaal 20,00 p.p.

Geen tijd?

Laat ons u terug bellen
Bel ons: 06 – 26 4000 40

Vraag om de vrijblijvende offerte!

Voor specifieke vragen, prijzen of programma op maat kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen.

Apres Ski + powerboat 

3 uur FUN! 

Powerboat Scheveningen RIB
N

Apres ski

N

Powerboat

€72,50

Vraag om de offerte

Apres ski + BBQ

Complete dag!

BBQ Scheveningen Solbeach
N

Apres ski

N

BBQ

Optioneel: Drankarrangement 3 uur vanaf €22.50

€57,50

Vraag om de offerte

Apres ski + Coktail workshop

Actie + Fun

N

Apres ski

N

Cocktail workshop

€55,-

Vraag om de offerte

Alle activiteiten te Scheveningen  zijn te combineren met een BBQ. Kies uit één van onze strandtenten voor een uw dag af te sluiten met een BBQ

al vanaf

€ 19,95

Meer informatie!
Hieronder vind je de meest populaire arrangementen voor een bedrijfsuitje of bekijk alle bedrijfsuitjes & arrangementen.
al vanaf

€ 24,95

Meer informatie!

Van plan een vrijgezellenfeest Den Haag te organiseren? Zowel voor dames als voor heren biedt Powerboat-scheveningen geweldige uitjes.

al vanaf

€ 19,95

Meer informatie!
BOEK NU BOEK NU