DutchEnglishGerman
DutchEnglishGerman
DutchEnglishGerman

Barbecue aan het strand / Beach BBQ

Vanaf € 27,50 per persoon /

De barbecue aan het strand van Scheveningen is ideaal voor vrijgezellenfeesten en bedrijfsuitjes.

Beleef het echte strandgevoel door de gezellige sfeer op het terras van een strandtent en geniet van een heerlijke BBQ.

Bij deze complete bbq kunnen jullie zelf lekkere vleesgerechten grillen zoals gemarineerde spareribs, kipsate, BBQ worst, 100% runder burger en huis gekruide karbonade. De bbq wordt geserveerd met stokbrood, salade, friet en sausen.

Drankarrangement

€ 27,50 per persoon

Bij dit arrangement kan je tijdens de bbq gedurende maximaal 3 uur onbeperkt bier, huiswijnen, fris en fruitsappen drinken.

Bij mooi weer reserveren wij een leuke plek op het terras. Mocht het weer minder aangenaam zijn dan is er vast nog plek onder de grote terras overdekkende parasollen.

Deluxe BBQ arrangement

Op aanvraag

Voor grote groepen en groepen die graag meer loungesfeer willen tijdens de BBQ kunnen wij ook in samenwerking met een van onze partners een Deluxe BBQ organiseren. Achter de barbecue bereidt de chef de heerlijke vis- en vleesproducten en in buffetvorm worden de salades, broodsoorten, en diverse sauzen gepresenteerd.

Combineer met de volgende activiteiten:

WhatsApp chat

Meer info / Nu boeken

Dit formulier vraagt u om uw persoonsgegevens zodat wij met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze Privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.