Wie is de rat

 

 

Na de Powerboat Rally Run Leert u uw collega’s op een andere manier te leren kennen, bij dit evenement mag iedereen namelijk ongestraft liegen en bedriegen. Nadat we verzameld hebben in de strandtent en er verschillende teams gemaakt zijn krijgen jullie een korte maar bondige uitleg over het ‘wie is de rat (mol). Na de uitleg van het spel de teams op pad. Er zijn verschillende uitdagende opdrachten, waarbij er punten voor het team te verdienen zijn. Elk team zal proberen om zoveel mogelijk punten te verzamelen. Alleen zal “de rat (mol)” proberen de boel te saboteren en het punten aantal zo laag mogelijk proberen te houden. Na elk onderdeel moet iedereen aangeven wie “de mol” zou kunnen zijn. En ook hier zijn weer punten mee te verdienen. Bij de start ontvangt ieder team de coördinaten en het spel beginnen. Teambuilding, communicatie en een beetje creativiteit behoren tot de benodigde vaardigheden om de tocht tot een succes te volbrengen. Onderweg zullen de instructeurs u opvangen voor 2 a 3 teambuilding opdrachten. Als finale spel zullen we eindigen met de Boeren Beachgolf Erg populair is het boerengolfen ofwel klompengolf. In de tocht is er een groot parcours van 5 holes op het strand of in een duinpan, waarbij in zo min mogelijk slagen het boeren golfparcours moet worden aflegt. Uiteraard is er voor de winnaars / de rat een beloning!!

Prijzen: 

Per persoon : 29,50

Geen tijd?

Laat ons u terug bellen
Bel ons: 06 – 26 4000 40

Vraag om de vrijblijvende offerte!

Voor vragen, prijzen of programma op maat kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen.

Wie is de rat? + powerboat

3,5 uur FUN! 

Powerboat Scheveningen RIB
N

Wie is de rat?

N

Powerboat

€67,50

Vraag om de offerte

Wie is de rat?+ BBQ

Complete dag!

BBQ Scheveningen Solbeach
N

Wie is de rat?

N

BBQ

Optioneel: Drankarrangement 3 uur vanaf €22.50

€54,95

Vraag om de offerte

Wie is de rat? + Bubble voetbal

4 uur FUN+ ACTIE

Bubble voetbal Scheveningen
N

Wie is de rat?

N

Bubbel voetbal

€49,95

Vraag om de offerte

Alle activiteiten te Scheveningen  zijn te combineren met een BBQ. Kies uit één van onze strandtenten voor een uw dag af te sluiten met een BBQ

al vanaf

€ 19,95

Meer informatie!
Hieronder vind je de meest populaire arrangementen voor een bedrijfsuitje of bekijk alle bedrijfsuitjes & arrangementen.
al vanaf

€ 24,95

Meer informatie!

Van plan een vrijgezellenfeest Den Haag te organiseren? Zowel voor dames als voor heren biedt Powerboat-scheveningen geweldige uitjes.

al vanaf

€ 19,95

Meer informatie!
BOEK NU BOEK NU