Kies voor een PubQuizShow!

Een PubQuiz is heel simpel gezegd een quiz die in een café of bar wordt gehouden. Pubquizzen worden al sinds de jaren zeventig in het Verenigd Koninkrijk georganiseerd. Maar de laatste jaren is de pubquiz ook in ons land een steeds populairdere activiteit geworden. Het is een origineel avondje uit met vrienden, familie of collega’s. Wil jij een pub quiz organiseren? Lees dan hier verder. FlitzEvents is gespecialiseerd in het organiseren van pub quiz shows in Scheveningen en Den Haag maar ook op andere locaties als je dat wil.

 

Pubquiz bedrijfsuitje en teambuilding

 

Wat is een betere manier om het saamhorigheidsgevoel van je medewerkers te stimuleren, dan ze samen te laten deelnemen aan een spelshow? Ze werken samen in teams en strijden tegen elkaar om de kampioen van de avond te worden. Onder het genot van een hapje en een drankje nemen de teams het tegen elkaar op en geven antwoord op soms hilarische vragen. Wie weet als eerste het antwoord? Wie heeft de meeste kennis over de meest uiteenlopende onderwerpen? En wie mag zich morgen op kantoor pubquiz kampioen tonen? Je hele bedrijf kan meedoen, of alleen een afdeling. Het is een activiteit die geschikt is voor grote en kleine groepen, een pub quiz organiseren kan al vanaf tien personen.

 

Het succes van de pub quiz show

 

Wat maakt een pub quiz show nou zo’n succes? Iedereen kan deelnemen. Of je nu een familiereünie hebt of een bedrijfsuitje, of je met vrienden of buren meedoet. Er is geen leeftijdsgrens (behalve voor alcoholische versnaperingen natuurlijk) en je hoeft geen specifieke kennis in huis te hebben. Samen weet je meer dan je denkt. Het geheim is om snel te reageren. Een ander groot voordeel van een spelshow in de kroeg is dat je het altijd kunt doen. Of het nou regent of vriest, een quiz show is niet afhankelijk van het weer!

 

Pubquiz Den Haag – pubquiz Scheveningen

Kom je uit de regio rondom Den Haag of Scheveningen, dan hebben wij de juiste locaties voor je waar je een fantastische Quiz show kunt laten organiseren. FlitzEvents zorgt voor professionele quizmasters die ervoor zorgen dat de spelshow een onvergetelijk evenement wordt. De quizmaster stelt de vragen en is tevens scheidsrechter. Er mag veel worden gelachen, maar niet worden valsgespeeld. Je kunt kiezen voor locaties in de Randstad in de buurt van Den Haag of Scheveningen. Maar een pubquiz organiseren kan ook op een plek die jij kiest.

Pubquiz bedrijfsuitje of familiedag

Zoek jij een originele activiteit voor je bedrijfsuitje of familiedag? En wil je niet het risico lopen dat slecht weer roet in het eten gooit? Dan is een Pub quiz show een fantastisch idee. De spelshows die FlitzEvents organiseert, worden afgestemd op jouw bedrijf of familie. Er kunnen speciale vragen over jouw onderneming of familieleden worden ingevoerd. De showmasters maken er ook echt een show van. Je zult er van genieten en nog lang over na praten.

Prijzen: 

T/m 10 pers. : totaal € 250 (min. pers.)

Vanaf 11 pers. : totaal € 22,50 p.p.

Vanaf 31 pers. : totaal 20,00 p.p.

Vanaf 45 pers. : totaal € 17,50 p.p.

Geen tijd?

Laat ons u terug bellen
Bel ons: 06 – 26 4000 40

Vraag om de vrijblijvende offerte!

Voor vragen, prijzen of programma op maat kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen.

Quizshow + powerboat 

3 uur FUN! 

Powerboat Scheveningen RIB
N

Quizshow

N

Powerboat

€70,-

Vraag om de offerte

Quizshow + BBQ

Complete dag!

BBQ Scheveningen Solbeach
N

Activiteit

N

BBQ

Optioneel: Drankarrangement 3 uur vanaf €22.50

v.a. €55,-

Vraag om de offerte

Quizshow + Cocktail workshop 

4 uur FUN+ FUN

N

Quizshow

N

Cocktail workshop

€62,50

Vraag om de offerte

Alle activiteiten te Scheveningen  zijn te combineren met een BBQ. Kies uit één van onze strandtenten voor een uw dag af te sluiten met een BBQ

al vanaf

€ 19,95

Meer informatie!
Hieronder vind je de meest populaire arrangementen voor een bedrijfsuitje of bekijk alle bedrijfsuitjes & arrangementen.
al vanaf

€ 24,95

Meer informatie!

Van plan een vrijgezellenfeest Den Haag te organiseren? Zowel voor dames als voor heren biedt Powerboat-scheveningen geweldige uitjes.

al vanaf

€ 19,95

Meer informatie!
BOEK NU BOEK NU