Bachelor(ette) Special:

De ‘Bachelor Special’ is gericht op de vrijgezel in jullie groep. Hij of zij krijgt net als jullie een reddingsvest aan en mag vervolgens op de meest spectaculaire plaats op de boot plaatsnemen; helemaal vooraan! Uiteraard hebben we vooraf niet verteld dat we een ‘kleine verrassing’ hebben die we vooraf in overleg met jou hebben bepaald.

Afhankelijk van de groepsgrootte gaan we met 1 of meerdere boten de zee op. Nadat iedereen even lekker is uitgewaaid en vol met adrenaline zit leggen we de boten stil en halen we een speciaal overlevingspak/drijfpak tevoorschijn. Uiteraard komt dit voor de vrijgezel als een grote verrassing. Nadat de vrijgezel zich in dit pak heeft gehesen mogen jullie, zoals goede vrienden doen, de vrijgezel overboord gooien. Jullie mogen vervolgens zelf bepalen hoe lang en hoe ver de vrijgezel mag zwemmen. Uiteraard kunnen jullie daar wat leuke oefeningen bij bedenken en anders hebben wij nog wel wat ideeën. Dit is een ideaal moment om filmpjes en foto’s te maken.

Als jullie vinden dat de vrijgezel goed genoeg zijn/haar best heeft gedaan halen we de vrijgezel weer aan boord en varen we nog een rondje voordat we weer terug gaan naar de ligplaats in de 2e binnenhaven.

De totale duur van het arrangement is 45 minuten.

Prijzen: 

Per persoon : € 49,50

Geen tijd?

Laat ons u terug bellen
Bel ons: 06 – 26 4000 40

Vraag om de vrijblijvende offerte!

Voor vragen, prijzen of programma op maat kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen.

Bubble voetbal + powerboat 

3 uur FUN! 

Powerboat Scheveningen RIB
N

Powerboat

N

Cocktail workshop

€57,50

Vraag om de offerte

Bubble voetbal + BBQ

Complete dag!

BBQ Scheveningen Solbeach
N

Activiteit

N

BBQ

Optioneel: Drankarrangement 3 uur vanaf €22.50

€42,50

Vraag om de offerte

Cocktail workshop + Bubble voetbal 

4 uur FUN+ ACTIE

N

Cocktail workshop

N

Bubbel voetbal

€49,95

Vraag om de offerte

Alle activiteiten te Scheveningen  zijn te combineren met een BBQ. Kies uit één van onze strandtenten voor een uw dag af te sluiten met een BBQ

al vanaf

€ 19,95

Meer informatie!
Hieronder vind je de meest populaire arrangementen voor een bedrijfsuitje of bekijk alle bedrijfsuitjes & arrangementen.
al vanaf

€ 24,95

Meer informatie!

Van plan een vrijgezellenfeest Den Haag te organiseren? Zowel voor dames als voor heren biedt Powerboat-scheveningen geweldige uitjes.

al vanaf

€ 19,95

Meer informatie!
BOEK NU BOEK NU