Vergaderen en Uitwaaien Scheveningen:

Als je een echt bijzondere vergaderruimte in Scheveningen zoekt om je bedrijfspresentatie te houden, een besloten vergadering te voeren, of een heisessie te houden, dan zit je bij onze partners goed.

Naast de beschikbaarheid van uitstekende audiovisuele apparatuur en de basisbenodigdheden voor een geslaagde vergadering in een mooie vergaderruimte, verzorgen we, op verzoek, ook alles van een snelle lunch, een uitgebreide borrel tot een diner op top niveau. 

De ruimtes zijn flexibel in te delen en er is mogelijkheid voor subsessies in verschillende zalen. Er is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur. Het mooie is dat ze een aanlegsteiger aan het terras hebben, dus onze boten kunnen jullie direct voor de deur ophalen na het vergaderen. Een unieke gelegenheid dus om de vergadering of presentatie af te sluiten met een geweldige activiteit.geving met uitstekende service met uitzicht over de Tweede Binnenhaven van Scheveningen, en dicht bij het strand. Zo kan je vergaderen combineren met de leuke dingen die je in Scheveningen kan doen.

 

Vergader arrangementen van 6 tot 100 personen

bierproeverij-Scheveningen

Prijzen: Op aanvraag

Geen tijd?

Laat ons u terug bellen
Bel ons: 06 – 26 4000 40

Vraag om de vrijblijvende offerte!

Voor vragen, prijzen of programma op maat kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen.

Vergaderen + powerboat

Mindfull + FUN! 

Powerboat Scheveningen RIB
N

Powerboat

N

Vergaderen

€64,95

Vraag om de offerte

Bubble voetbal + BBQ

Complete dag!

BBQ Scheveningen Solbeach
N

Activiteit

N

BBQ

Optioneel: Drankarrangement 3 uur vanaf €22.50

€42,95

Vraag om de offerte

Cocktail workshop + Bubble voetbal 

4 uur FUN+ ACTIE

N

Cocktail workshop

N

Bubbel voetbal

€49,95

Vraag om de offerte

Alle activiteiten te Scheveningen  zijn te combineren met een BBQ. Kies uit één van onze strandtenten voor een uw dag af te sluiten met een BBQ

al vanaf

€ 19,95

Meer informatie!
Hieronder vind je de meest populaire arrangementen voor een bedrijfsuitje of bekijk alle bedrijfsuitjes & arrangementen.
al vanaf

€ 24,95

Meer informatie!

Van plan een vrijgezellenfeest Den Haag te organiseren? Zowel voor dames als voor heren biedt Powerboat-scheveningen geweldige uitjes.

al vanaf

€ 19,95

Meer informatie!
BOEK NU BOEK NU