Robinson Crusoe Scheveningen:

Iedereen kent het razend populaire Robinson Crusoe boek wel. Een groep mensen moet door middel van opdrachten zien te overleven op een onbewoond eiland. Als je zelf naar het boek kijkt, is de gedachte vast wel een keer naar boven gekomen dat je zelf ook mee wilde doen aan het programma, en nu kan dat ook. Hiervoor hoef je niet wekenlang helemaal naar de andere kant van de wereld, maar kan je gewoon naar Den Haag toe komen.

Beleef de Robinson Crusoe in Den Haag

Op het strand van Den Haag en Scheveningen kan je zelf ervaren hoe het is om aan het programma Expeditie Robinson mee te doen. Je doet met je eigen groep vrienden, familie, collega’s of clubgenoten mee en wordt dan opgesplitst in verschillende teams. In deze teams neem je het tegen elkaar op, maar je moet naast je tegenstanders ook je eigen teamleden in de gaten houden. Je strijdt tegen de andere teams door het uitoefenen van specifieke opdrachten, waarin sportiviteit, goed samenwerken en doorzettingsvermogen in het teken staan. Na elk spelronde is er een winnaar en een verliezer en volgt er een stemronde, waarin je anoniem de leden van de andere teams een positieve stem geeft. Met deze stemmen krijgen de teamleden punten, die bij de finale belangrijk zijn voor het eindklassement.

Alleen geschikt voor echte waaghalzen

Net als in het boek moeten de deelnemers aan Expeditie Robinson Den Haag niet bang zijn de handen uit de mouwen te steken en moeten ze beschikken over een breed assortiment aan basistechnieken. Je wint Expeditie Robinson Den Haag door onder andere behendig, snel en sterk te zijn, maar ook een goede samenwerking met je teamleden en een beetje geluk zijn belangrijk om als winnaar van het strand af te komen.

Be Robinson Crusoe Experience

Naast de standaard variant op het boek is er ook een unieke Expeditie Robinson Den Haag te vinden. Dit is de zogeheten Robinson Crusoe Experience, waarin je net als bij de gewone Expeditie Robinson op een onbewoond eiland terecht komt, tenminste dat denk je in het begin. De Crusoe Experience combineert de populariteit van Expeditie Robinson in Den Haag met elementen uit bijvoorbeeld videogames en enge films, want bij deze versie strijdt je niet tegen andere teams, maar tegen een groep hongerige kannibalen. Deze kannibalen zijn alleen te verslaan door opdrachten te volbrengen, zoals het bouwen van een gigantische toren of door een hindernisbaan af te leggen. Deze versie van Expeditie Robinson Den Haag combineert het actieve en teamgeest gedreven deel van Expeditie Robinson met veel spanning en sensatie. De ultieme overlevingstest die geschikt is voor bedrijfsuitjes, verjaardagen, vrijgezellenfeesten en nog veel meer aangelegenheden.

Meedoen aan de Be Robinson Crusoe Events Den Haag – Kijkduin – Hoek van Holland

Flitz Events organiseert Expeditie Robinson Den Haag en de Robinson Crusoe Experience meermaals op het strand van Scheveningen. Wil je aan een van de twee activiteiten, of misschien wel allebei, meedoen, dan kan je een offerte aanvragen op de website. Zo weet je dat je gegarandeerd mee kan doen aan deze unieke ervaring.

Prijzen: 

Groep vanaf 5 personen   : € 20,-
Groep vanaf 25 personen : € 17,50
Groep vanaf 50 personen : € 17,50

Geen tijd?

Laat ons u terug bellen 
Bel ons: 06 – 26 4000 40

Vraag om de vrijblijvende offerte!

Voor vragen, prijzen of programma op maat kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen.

Expeditie robinson + powerboat 

3 uur FUN! 

Powerboat Scheveningen RIB
N

Powerboat

N

Expeditie robinson

€57,50

Vraag om de offerte

Expeditie robinson + BBQ

Complete dag!

BBQ Scheveningen Solbeach
N

Activiteit

N

BBQ

Optioneel: Drankarrangement 3 uur vanaf €22.50

€44,95

Vraag om de offerte

Expeditie robinson + Bubble voetbal 

4 uur FUN+ ACTIE

Bubble voetbal Scheveningen
N

Expeditie robinson

N

Bubbel voetbal

€34,95

Vraag om de offerte

Alle activiteiten te Scheveningen  zijn te combineren met een BBQ. Kies uit één van onze strandtenten voor een uw dag af te sluiten met een BBQ

al vanaf

€ 19,95

Meer informatie!
Hieronder vind je de meest populaire arrangementen voor een bedrijfsuitje of bekijk alle bedrijfsuitjes & arrangementen.
al vanaf

€ 24,95

Meer informatie!

Van plan een vrijgezellenfeest Den Haag te organiseren? Zowel voor dames als voor heren biedt Powerboat-scheveningen geweldige uitjes.

al vanaf

€ 19,95

Meer informatie!