Robinson Crusoe Scheveningen:

Iedereen kent het razend populaire Robinson Crusoe boek wel. Een groep mensen moet door middel van opdrachten zien te overleven op een onbewoond eiland. Als je zelf naar het boek kijkt, is de gedachte vast wel een keer naar boven gekomen dat je zelf ook mee wilde doen aan het programma, en nu kan dat ook. Hiervoor hoef je niet wekenlang helemaal naar de andere kant van de wereld, maar kan je gewoon naar Den Haag toe komen.

Beleef de Robinson Crusoe in Den Haag

Op het strand van Den Haag en Scheveningen kan je zelf ervaren hoe het is om aan het programma Expeditie Robinson mee te doen. Je doet met je eigen groep vrienden, familie, collega’s of clubgenoten mee en wordt dan opgesplitst in verschillende teams. In deze teams neem je het tegen elkaar op, maar je moet naast je tegenstanders ook je eigen teamleden in de gaten houden. Je strijdt tegen de andere teams door het uitoefenen van specifieke opdrachten, waarin sportiviteit, goed samenwerken en doorzettingsvermogen in het teken staan. Na elk spelronde is er een winnaar en een verliezer en volgt er een stemronde, waarin je anoniem de leden van de andere teams een positieve stem geeft. Met deze stemmen krijgen de teamleden punten, die bij de finale belangrijk zijn voor het eindklassement.

Alleen geschikt voor echte waaghalzen

Net als in het boek moeten de deelnemers aan Expeditie Robinson Den Haag niet bang zijn de handen uit de mouwen te steken en moeten ze beschikken over een breed assortiment aan basistechnieken. Je wint Expeditie Robinson Den Haag door onder andere behendig, snel en sterk te zijn, maar ook een goede samenwerking met je teamleden en een beetje geluk zijn belangrijk om als winnaar van het strand af te komen.

Be Robinson Crusoe Experience

Naast de standaard variant op het boek is er ook een unieke Expeditie Robinson Den Haag te vinden. Dit is de zogeheten Robinson Crusoe Experience, waarin je net als bij de gewone Expeditie Robinson op een onbewoond eiland terecht komt, tenminste dat denk je in het begin. De Crusoe Experience combineert de populariteit van Expeditie Robinson in Den Haag met elementen uit bijvoorbeeld videogames en enge films, want bij deze versie strijdt je niet tegen andere teams, maar tegen een groep hongerige kannibalen. Deze kannibalen zijn alleen te verslaan door opdrachten te volbrengen, zoals het bouwen van een gigantische toren of door een hindernisbaan af te leggen. Deze versie van Expeditie Robinson Den Haag combineert het actieve en teamgeest gedreven deel van Expeditie Robinson met veel spanning en sensatie. De ultieme overlevingstest die geschikt is voor bedrijfsuitjes, verjaardagen, vrijgezellenfeesten en nog veel meer aangelegenheden.

Meedoen aan de Be Robinson Crusoe Events Den Haag – Kijkduin – Hoek van Holland

Flitz Events organiseert Expeditie Robinson Den Haag en de Robinson Crusoe Experience meermaals op het strand van Scheveningen. Wil je aan een van de twee activiteiten, of misschien wel allebei, meedoen, dan kan je een offerte aanvragen op de website. Zo weet je dat je gegarandeerd mee kan doen aan deze unieke ervaring.

Robinson Crusoe beach events, de unieke uitdaging. U waant zich op een plek waar overleven en competitie centraal staan. Flitz-events heeft een programma ontwikkeld specifiek gericht op teambuilding, overlevingsdrang en creativiteit tijdens de Robinson Crusoe survival games. Een echte expeditie die de deelnemers uitdaagt op verschillende gebieden. Het is de ultieme overlevingsspel aan de Noordzee kust, waarin de Teambuilding spirit hoog staat!

Programma Robinson Crusoe Events

Na een kick-off waarbij ieder team haar eigen teamvlag maakt, barst de strijd los. De teams worden verdeeld, waar ze het tegen elkaar op zullen nemen tijdens diverse “uitdagingen”. Tijdens deze uitdagingen is het niet alleen van belang dat jij goed presteert, want ook je teamgenoten kun je beter te vriend houden.

Verschillende proeven Robinson Crusoe events

Spanning, sensatie, teambuilding en plezier staan garant voor een onvergetelijk evenement.

Durft u met uw team de expeditie aan? Dan zult u een brede basis nodig hebben. De combinatie tussen behendigheid, durf, lerend vermogen, kracht en geluk zijn essentieel om de verschillende teambuildings activiteiten te winnen.

De kracht van Robinson Crusoe events is ervoor te zorgen dat er altijd iemand in het team kan uitblinken op 1 van de verschillende proeven.(uitdagingen). Er wordt altijd gewerkt in Teamverband waarbij 1 persoon de leiding zal nemen, bij een proef (uitdaging/challenge)! Misschien bent u wel de ware leider van de Robinson crusoe survival games!

Na een dag waar u vol op de proef bent gesteld, waarin de teamgeest voortdurend wordt getest, welk team het best de proeven(uitdagingen/Challenge) doorstaan. Wint uw team deze expeditie?

Onderdelen Robinson Crusoe:

✔️Teamvlag maken
✔️Touwtrekken
✔️XL Jenga
✔️Katapult bouwen
✔️Waterrace of Bamboetoren bouwen
✔️Breinbrekers en mindgames
✔️Hindernis baan in combinatie met primitief vuur maken

✔️Prijsuitreiking met een beker

Alle zeven bovenstaande onderdelen worden uitgevoerd.
Competitiegericht, creatief, teambuilding en Sportief!

Tijdsduur Robinson Crusoe:

·         2 a 2.5 uur

In overleg ook mogelijk om de Robinson Crusoe minder lang en uiteraard ook langer te laten duren!

Locaties Robinson Crusoe:

Robinson Crusoe survival games kan geboekt worden op het strand van Scheveningen, Kijkduin, Hoek van Holland, Den Haag, Wassenaar, Katwijk, Noordwijk of op locatie. De Robinson Crusoe Experience is mobiel dus kan natuurlijk ook op een eigen locatie worden verzorgt.

Strandtenten:

Scheveningen, Kijkduin, Hoek van Holland

Prijzen Robinson Crusoe events:

Groep vanaf 8 personen    : € 20,00

Prijzen zijn per persoon en inclusief BTW

 

🌴Op welke locatie kan de activiteit worden geboekt?

Robinson Crusoe survival games kan geboekt worden op het strand van Scheveningen, Kijkduin, Hoek van Holland, Den Haag, Wassenaar, Katwijk, Noordwijk of op locatie. De Robinson Crusoe uitje is mobiel dus kan natuurlijk ook op een eigen locatie worden verzorgt.

🌴Totaal georganiseerde dag inclusief drankjes & BBQ?

Voorbeeldprogramma:
De tijden kunnen in overleg worden gewijzigd

• 14.00 uur     Ontvangst gasten op locatie/strandtent
• 14.15 uur     Welkom + uitleg programma, gelegenheid tot omkleden
• 14.30 uur     Start van Robinson Crusoe uitje
• 15.30 uur     Korte pauze
• 15.45 uur     Aanvang deel 2 van Robinson Crusoe uitje
• 16.45 uur     Einde Robinson Crusoe uitje
• 17.00 uur     De prijsuitreiking en afsluiting van het programma

Optioneel
• 17.00 uur     Aansluitend borreluurtje
• 18.00 uur     Aanvang BBQ/diner/buffet
• 20.00 uur     Einde programma

🌴Welke onderdelen zijn er bij de Robinson Crusoe?

✔️Teamvlag maken
✔️Touwtrekken
✔️XL Jenga
✔️Katapult bouwen
✔️Waterrace of Bamboetoren bouwen
✔️Breinbrekers en mindgames
✔️Hindernis baan in combinatie met primitief vuur maken
✔️Prijsuitreiking met een beker

Alle zeven bovenstaande onderdelen worden uitgevoerd.
Competitiegericht, creatief, teambuilding en Sportief!

Prijzen: 

Groep vanaf 10 personen   : € 22,50
Groep vanaf 25 personen   : € 20,-
Groep vanaf 50 personen   : € 17,50

Geen tijd?

Laat ons u terug bellen
Bel ons: 06 – 26 4000 40

Vraag om de vrijblijvende offerte!

Voor vragen, prijzen of programma op maat kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen.

Expeditie robinson + powerboat 

3 uur FUN! 

Powerboat Scheveningen RIB
N

Powerboat

N

Expeditie robinson

€57,50

Vraag om de offerte

Expeditie robinson + BBQ

Complete dag!

BBQ Scheveningen Solbeach
N

Activiteit

N

BBQ

Optioneel: Drankarrangement 3 uur vanaf €22.50

€44,95

Vraag om de offerte

Expeditie robinson + Bubble voetbal 

4 uur FUN+ ACTIE

Bubble voetbal Scheveningen
N

Expeditie robinson

N

Bubbel voetbal

€34,95

Vraag om de offerte

Alle activiteiten te Scheveningen  zijn te combineren met een BBQ. Kies uit één van onze strandtenten voor een uw dag af te sluiten met een BBQ

al vanaf

€ 19,95

Meer informatie!
Hieronder vind je de meest populaire arrangementen voor een bedrijfsuitje of bekijk alle bedrijfsuitjes & arrangementen.
al vanaf

€ 24,95

Meer informatie!

Van plan een vrijgezellenfeest Den Haag te organiseren? Zowel voor dames als voor heren biedt Powerboat-scheveningen geweldige uitjes.

al vanaf

€ 19,95

Meer informatie!
BOEK NU BOEK NU