DutchEnglishGerman
DutchEnglishGerman
DutchEnglishGerman

Bachelor(ette) Special

€ 49,50 per persoon

De ‘Bachelor Special’ is gericht op de vrijgezel in jullie groep. Hij of zij krijgt net als jullie een reddingsvest aan en mag vervolgens op de meest spectaculaire plaats op de boot plaatsnemen; helemaal vooraan! Uiteraard hebben we vooraf niet verteld dat we een ‘kleine verrassing’ hebben die we vooraf in overleg met jou hebben bepaald.

 

Afhankelijk van de groepsgrootte gaan we met 1 of meerdere boten de zee op. Nadat iedereen even lekker is uitgewaaid en vol met adrenaline zit leggen we de boten stil en halen we een speciaal overlevingspak/drijfpak tevoorschijn. Uiteraard komt dit voor de vrijgezel als een grote verrassing. Nadat de vrijgezel zich in dit pak heeft gehesen mogen jullie, zoals goede vrienden doen, de vrijgezel overboord gooien. Jullie mogen vervolgens zelf bepalen hoe lang en hoe ver de vrijgezel mag zwemmen. Uiteraard kunnen jullie daar wat leuke oefeningen bij bedenken en anders hebben wij nog wel wat ideeen. Dit is een ideaal moment om filmpjes en foto’s te maken.

Als jullie vinden dat de vrijgezel goed genoeg zijn/haar best heeft gedaan halen we de vrijgezel weer aan boord en varen we nog een rondje voordat we weer terug gaan naar de ligplaats in de 2e binnenhaven.

De totale duur van het arrangement is 45 minuten.

Combineer met de volgende activiteiten:

WhatsApp chat