Powerboat Scheveningen

Powerboat
Bedrijfsuitje
Vrijgezellenfeest
Cadeau bonnen

Vrijgezellendag in Schevenigen georganiseerd door Mario de Jager.

Deze groep mannen kwam gezellig een dagje feest vieren in Scheveningen. Vader Mario had al een heel draaiboek gemaakt van de vrijgezellendag van zijn zoon. Deze begon met powerboat varen met onze Ribrally RIB boot. Gezien de groep uit 18 heren bestond besloten wij om ook de ‘Grommer’ van Bootruns met kapitein Pieter van Duijn in te zetten. Zo konden wij in een keer het water op met de hele groep.

Tijdens de briefing zag PS1 piloot Ron al dat de vlaggen op de daken van de loodsen in de haven van Scheveningen er helemaal bewegingsloos bij hingen. Er stond dus totaal geen wind. Dat betekent meestal een vlakke zee zonder (hoge) golven. Vader Mario had al gevraagd of wij ervoor konden zorgen dat zijn zoon zijn zakken leeg zou maken. De briefing werd dus ook zo ernstig gebracht dat iedereen dat ook deed. Junior was in elk geval klaar voor ons survivalpak en zelf had hij zijn schoenen al uit voorzorg uitgedaan.

Nu gingen de boten los van de kade om koers te zetten richting open zee. Eenmaal buiten op zee konden we vol op het gas. Gezien het grote aantal personen op de RIB konden we niet zo hard als normaal, maar we haalden toch nog snelheden van 86km per uur. Junior zat op de stoel voorop het console en was net gewend aan het rustige water toen PS1 piloot Ron de boot vol in de hekgolf van de Grommer stuurde. Daar wordt je wel wakker van! Ook een van de kameraden achterop de Grommer werd er wel wakker van want hij kreeg namelijk flink wat spatwater over zich heen. Omdat de zee zo rustig was konden we ook onder de pier door varen.

Na een tijdje te hebben gevaren was het tijd voor de wissel. De boten werden langs elkaar gelegd en de mannen stapten van de Ribrally boot af. Alleen de vrijgezel werd nog even terug geroepen voor een korte één op één tocht met PS1 piloot Ron. Dat was nogal een verschil. De boot vloog over de golven en kon ineens heel erg hard door de bochten. Toen daarna de tweede groep aan boord kwam mocht hij fijn voorop blijven zitten.

Tijdens de tweede sessie kreeg PS1 piloot Ron het idee om de vrijgezel eens te verrassen met een rescue op zee. Hij werd overgezet op de Grommer en kreeg daar het survivalpak aangemeten. Junior heeft het niet zo met water, maar sprong toch overboord en bleef heerlijk rustig drijven in het survivalpak. Dat was voor de vrienden natuurlijk niet acceptabel en Ron begon rondjes rondom de drenkeling te varen om hem daarmee zo nu en dan de welbekende vloedgolf te bezorgen.

De groep is later afgezet bij de steiger van de sleepboot van Scheveningen en de reddingsbrigade Scheveningen. Oh nee… Dat dacht de vrijgezel die lekker droog uit het survivalpak was gekomen. Zijn kameraden konden het niet laten om hem toch nog even in zijn normale kleding overboord te gooien. Hij nam dit gelukkig erg sportief op.

Wij vonden jullie een erg gezellige groep en hopen dat het een leuke dag is geweest in Scheveningen.

Vraag om de vrijblijvende offerte!

Voor specifieke vragen, prijzen of programma op maat kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen.

Geen tijd?

Laat het ons u terug bellen 
Bel ons: 06 – 26 4000 40

Powerkiten + powerboat 

3 uur FUN! 

Powerboat Scheveningen RIB
N

Powerboat

N

Powerkiten / vliegeren

€54,95

Vraag om de offerte

POwerboat + BBQ

Complete dag!

BBQ Scheveningen Solbeach
N

Powerboat

N

BBQ

Optioneel: Drankarrangement 3 uur vanaf €22.50

€34,95

Vraag om de offerte

Powerboat + Drankarrangement

Actie + Fun

N

Combinatie activiteit

N

Drankarrangement 3 uur

€59,95

Vraag om de offerte

BBQ aan het strand

Alle activiteiten zijn te combineren met een BBQ. Kies uit één van onze strandtenten voor een uw dag af te sluiten met een BBQ

al vanaf

€ 24,95

Meer informatie!

Kado bon

Alle activiteiten zijn te combineren met een BBQ. Kies uit één van onze strandtenten voor een uw dag af te sluiten met een BBQ

al vanaf

€ 24,95

Meer informatie!

Compleet dagje weg

Kies uit één van onze diverse activiteiten in combinatie met een BBQ. Kies uit één van onze strandtenten voor een uw dag af te sluiten met een BBQ

al vanaf

€ 24,95

Meer informatie!
BOEK NU BOEK NU