Powerboat Scheveningen

Powerboat
Bedrijfsuitje
Vrijgezellenfeest
Cadeau bonnen

Robin Sekeris organiseert vrijgezellendag voor Maarten bij Powerboat Scheveningen

19 maart 2011

Robin Sekeris had precies de goede dag uitgezocht voor vrijgezellendag van zijn kameraad Maarten. Het was ongelofelijk hoe het weer verbeterde in de dagen voor deze zaterdag 19 maart 2011. Een prefecte dag voor de tijd van het jaar; 11 graden, volle zon en weinig wind.

De groep mannen kwam uit Delft waar ze hun feest vierden en ze kwamen tussentijds even naar Scheveningen voor een trip bij Powerboat Scheveningen. Maarten had dat totaal niet verwacht en gehuld in een broek met een pluche geslachtsdeel was Maarten die dag echt ‘de lul’. Op de film toont hij ook nog even trots het formaat ervan. Uiteraard mocht hij vervolgens fijn voor op de stoel op het console van de PS1 gaan zitten.

Op het moment dat we op zee kwamen had Ron al snel in de gaten dat de wind enigszins was aangetrokken en was gedraaid. Dat betekent een andere golfslag en een onrustige zee. Gelukkig konden we toch nog hard langs de kust. Het eerste stuk op zee met een boot als de PS1 is altijd een overweldigend gevoel. De snelheid, de wind in je gezicht en de manoeuvreerbaarheid van de PS1 verbaast altijd iedereen. Ook ervaren mensen die zelf een boot hebben kijken hun ogen uit op deze rib boot. Aangekomen bij de Pier van Scheveningen zijn we en klein stuk doorgevaren richting het zwarte pad vlak voor de Wassenaarse slag. Maarten zat nog steeds voorop de boot met zijn pluche geval wapperend in de wind. Na een bocht langs Kijkduin zijn we de haven weer ingevaren. In het eerste gedeelte, waar nog snel gevaren mag worden hebben we nog wat leuke scherpe bochten gemaakt om de tocht af te ronden met een achtbaangevoel.

In de haven stond het tweede deel van de groep al klaar voor hun trip. Er werd een briefing gegeven en we gingen los van de kade. Met het tweede deel van de groep hebben we dezelfde tour gemaakt. Ook tijdens deze trip was er een die het wel aandurfde om voorop het console te gaan zitten tijdens de sprongen op zee.

Voor ons was het een geslaagde trip. De mannen gaven aan ook genoten te hebben. Wij hopen dat de rest van de vrijgezellendag net zo leuk was.

Vraag om de vrijblijvende offerte!

Voor specifieke vragen, prijzen of programma op maat kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen.

Geen tijd?

Laat het ons u terug bellen 
Bel ons: 06 – 26 4000 40

Powerkiten + powerboat 

3 uur FUN! 

Powerboat Scheveningen RIB
N

Powerboat

N

Powerkiten / vliegeren

€54,95

Vraag om de offerte

POwerboat + BBQ

Complete dag!

BBQ Scheveningen Solbeach
N

Powerboat

N

BBQ

Optioneel: Drankarrangement 3 uur vanaf €22.50

€34,95

Vraag om de offerte

Powerboat + Drankarrangement

Actie + Fun

N

Combinatie activiteit

N

Drankarrangement 3 uur

€59,95

Vraag om de offerte

BBQ aan het strand

Alle activiteiten zijn te combineren met een BBQ. Kies uit één van onze strandtenten voor een uw dag af te sluiten met een BBQ

al vanaf

€ 24,95

Meer informatie!

Kado bon

Alle activiteiten zijn te combineren met een BBQ. Kies uit één van onze strandtenten voor een uw dag af te sluiten met een BBQ

al vanaf

€ 24,95

Meer informatie!

Compleet dagje weg

Kies uit één van onze diverse activiteiten in combinatie met een BBQ. Kies uit één van onze strandtenten voor een uw dag af te sluiten met een BBQ

al vanaf

€ 24,95

Meer informatie!
BOEK NU BOEK NU