Powerboat Scheveningen

Powerboat
Bedrijfsuitje
Vrijgezellenfeest
Cadeau bonnen

Powerboat varen met onze Rib boot in Scheveningen is dit jaar nog populairder

Afgelopen jaren is er een enorme groei gekomen in de populariteit van de Rib boot. Nog niet zo lang geleden werd de Rib boot door sceptici nog roeiboot, rubberboot of bijvoorbeeld Zodiac genoemd. Nu wordt de Rib als een volwaardige speedboot gezien en kan niemand er meer omheen.

Ook wij merken dit bij Powerboat Scheveningen en met name door de interesse in ons arrangement ‘Powerboat varen’. De sensatie die mensen ervaren is enorm en dat is ook wel te zien op ons Youtube kanaal; iedereen die op onze Ribrally boot stapt voor het Powerboat varen ervaart dit met een enorme glimlach op het gezicht. Het plezier en de getoonde dankbaarheid zijn erg groot. Dat doet ons erg goed en het motiveert ons om dit jaar nog beter, groter en professioneler uit te pakken. Dit zullen wij op verschillende manieren gaan realiseren, houd dus onze website in de gaten.

Het animo voor het Powerboat varen groeit met de maand. Vorige jaren liep het seizoen van april tot en met november. Dit jaar lopen de reserveringen het gehele jaar door. Het varen met een boot in extreme maar ook in rustige omstandigheden trekt dit jaar dus nog meer mensen aan. Onze ervaren piloten zullen u ook dit jaar met veel plezier over de golven van de Noordzee loodsen.

Het komende jaar zullen wij ook nieuwe tours gaan aanbieden. Een tocht naar de zeehonden bij Hoek van Holland, de Amsterdamse Wallen, Hotel New York in Rotterdam of andere plaatsen komen standaard in ons aanbod erbij.

Ook gaan we binnenkort een arrangement aanbieden met het varen op de Brielse Maas. Ook daarover zullen we binnenkort meer informatie op onze website geven.

Ook eens meevaren met onze Rib? Neem contact met ons op!

Varen met de Rib powerboat steeds populairder

Vraag om de vrijblijvende offerte!

Voor specifieke vragen, prijzen of programma op maat kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen.

Geen tijd?

Laat het ons u terug bellen 
Bel ons: 06 – 26 4000 40

Powerkiten + powerboat 

3 uur FUN! 

Powerboat Scheveningen RIB
N

Powerboat

N

Powerkiten / vliegeren

€54,95

Vraag om de offerte

POwerboat + BBQ

Complete dag!

BBQ Scheveningen Solbeach
N

Powerboat

N

BBQ

Optioneel: Drankarrangement 3 uur vanaf €22.50

€34,95

Vraag om de offerte

Powerboat + Drankarrangement

Actie + Fun

N

Combinatie activiteit

N

Drankarrangement 3 uur

€59,95

Vraag om de offerte

BBQ aan het strand

Alle activiteiten zijn te combineren met een BBQ. Kies uit één van onze strandtenten voor een uw dag af te sluiten met een BBQ

al vanaf

€ 24,95

Meer informatie!

Kado bon

Alle activiteiten zijn te combineren met een BBQ. Kies uit één van onze strandtenten voor een uw dag af te sluiten met een BBQ

al vanaf

€ 24,95

Meer informatie!

Compleet dagje weg

Kies uit één van onze diverse activiteiten in combinatie met een BBQ. Kies uit één van onze strandtenten voor een uw dag af te sluiten met een BBQ

al vanaf

€ 24,95

Meer informatie!
BOEK NU BOEK NU