Powerboat Scheveningen

Powerboat
Bedrijfsuitje
Vrijgezellenfeest
Cadeau bonnen

Paul Bolleboom van Bollier Interieurbouw bekleedt de RVS beugels van de Ribrally rib

Na een jaar van intensief gebruik was de ‘Powerboat Scheveningen 1’ (PS1) toe aan nieuwe bekleding om de stabeugels. De rib boot waarmee ze ook racen tijdens de Ribrally in 2010 en 2011 zijn voorzien van stabeugels welk men ter bescherming heeft voorzien van buisisolatiemateriaal. Wij vonden dit wel praktisch, maar totaal niet fraai en daar wilden we dus graag iets aan veranderen.

Na een gesprek met goede vriend Paul Bolleboom van Bollier interieurbouw hebben we besloten om dit met een mooie ‘race look’ stof te bedekken die ook gelijk een beschermende functie heeft voor de opvarenden. Paul is gespecialiseerd in het ontwerpen van meubels voor o.a. grote horecabedrijven, maar ook voor kantoren en voor privédoeleinden. Tevens ligt zijn specialisatie bij het stofferen en herstofferen van meubels en het ontwerpen van de complete look en feel van horecabedrijven. Met referenties van ‘grote’ namen achter zich is Bollier de ideale partner om dit netjes en professioneel af te leveren.

Er is mooi carbonlook materiaal verwerkt tot mooie zachte kussens. De kleuren matchen perfect bij het RVS en de wit met blauwe boot. Ook zijn de rugleuningen waar de mensen tegenaan staan netjes ingepakt met deze stof. In het verleden vielen de kussens er nog wel eens vanaf en moesten wij deze met tape weer aan de beugels vastzetten. Dat is nu verleden tijd.

De beugels zien er weer perfect uit. Wij willen Paul hiervoor enorm bedanken. Voor diegene die benieuwd zijn naar zijn werk, kunnen gerust eens op zijn website kijken; www.bollier.nl.

ruggen bekleed
beugel schuin deel

Een ander punt dat wij hebben aangepakt zijn de hoofdsteunen achterop de PS1. Deze waren individueel gemonteerd wat wij een te zwakke montage vonden. Wij hebben de hoofdsteunen gedemonteerd en op een grote stabiele RVS plaat laten lassen. Hierdoor ontstaat er één geheel wat door de 6 nieuwe M12 tapeinden goed op zijn plaats wordt gehouden.

De PS1 is in elk geval weer klaar voor de zomer !

hoofdsteunen op boot
hoofdsteun lasnaad(2)

Vraag om de vrijblijvende offerte!

Voor specifieke vragen, prijzen of programma op maat kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen.

Geen tijd?

Laat het ons u terug bellen 
Bel ons: 06 – 26 4000 40

Powerkiten + powerboat 

3 uur FUN! 

Powerboat Scheveningen RIB
N

Powerboat

N

Powerkiten / vliegeren

€54,95

Vraag om de offerte

POwerboat + BBQ

Complete dag!

BBQ Scheveningen Solbeach
N

Powerboat

N

BBQ

Optioneel: Drankarrangement 3 uur vanaf €22.50

€34,95

Vraag om de offerte

Powerboat + Drankarrangement

Actie + Fun

N

Combinatie activiteit

N

Drankarrangement 3 uur

€59,95

Vraag om de offerte

BBQ aan het strand

Alle activiteiten zijn te combineren met een BBQ. Kies uit één van onze strandtenten voor een uw dag af te sluiten met een BBQ

al vanaf

€ 24,95

Meer informatie!

Kado bon

Alle activiteiten zijn te combineren met een BBQ. Kies uit één van onze strandtenten voor een uw dag af te sluiten met een BBQ

al vanaf

€ 24,95

Meer informatie!

Compleet dagje weg

Kies uit één van onze diverse activiteiten in combinatie met een BBQ. Kies uit één van onze strandtenten voor een uw dag af te sluiten met een BBQ

al vanaf

€ 24,95

Meer informatie!
BOEK NU BOEK NU