Powerboat Scheveningen

Powerboat
Bedrijfsuitje
Vrijgezellenfeest
Cadeau bonnen

Outdoor Brielle Paintball Center bezoekt Powerboat Scheveningen

Zondag 13 februari 2011

Outdoor Brielle paintball en evenementen
Een delegatie van paintball – en evenementencenter Outdoor Brielle heeft op deze voor hen doorgaans drukke zondag een dagje vrij genomen om mee te varen op onze Ribrally Powerboat. Outdoor Brielle biedt allerlei stoere activiteiten voor je vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje en is vele jaren geleden als een van de eersten in Nederland gestart met het aanbieden van outdoor paintball activiteiten. Paintball bij Outdoor Brielle is uniek vanwege de geweldige locatie aan de Brielse Maas. De activiteiten van Outdoor Brielle zijn in de loop der jaren uitgebreid met onder andere lasergamen, GPS tochten en buggy tourtochten.

Ontmoeting met Powerboat Scheveningen
Onze ontmoeting was in het Brouwcafe aan de Scheveningse haven waar we een kop koffie hebben gedronken. Omdat we in dezelfde branche actief zijn hadden we genoeg om over te praten. Uiteraard wilden wij alles weten over de paintball activiteiten van Outdoor Brielle en wij vertelden graag over onze ervaringen met het rib powerboat varen in Scheveningen – Den Haag en op locatie.

Varen met de Rib Powerboat
Na de koffie was het tijd voor actie op het water. Op de steiger gingen de reddingsvesten aan en vervolgens konden we op de Rib stappen. De 250PK buitenboord motor was inmiddels al warmgedraaid en met een rustig gangetje gingen we van de tweede binnenhaven via de eerste binnenhaven naar buiten. Onderweg naar open zee vertelde Ron wat men kon verwachten en welke omstandigheden er op zee waren.

Er stond een zeer matige oostenwind en de temperatuur lag rond de 9 graden. Omdat er nagenoeg geen golven waren kon de gashendel flink open waardoor we hoge snelheden konden bereiken. De tocht ging eerst richting de Pier. Daar vlakbij zagen we Pieter van de reddingsboot ‘de Grommer’ varen die een zeilwedstrijd aan het begeleiden was. Uiteraard zijn we even naar hem toe gevaren en vervolgens gingen we richting Kijkduin om daar het grote schip te bekijken dat de stranden van Kijkduin aan het opspuiten is.

Na een korte ronde door de jachthaven van Scheveningen, waarbij we de zeilboten en motorjachten hebben bekeken legden we weer aan de steiger aan.

Outdoor Brielle, dank voor jullie komst, en tot snel in Brielle!

Vraag om de vrijblijvende offerte!

Voor specifieke vragen, prijzen of programma op maat kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen.

Geen tijd?

Laat het ons u terug bellen 
Bel ons: 06 – 26 4000 40

Powerkiten + powerboat 

3 uur FUN! 

Powerboat Scheveningen RIB
N

Powerboat

N

Powerkiten / vliegeren

€54,95

Vraag om de offerte

POwerboat + BBQ

Complete dag!

BBQ Scheveningen Solbeach
N

Powerboat

N

BBQ

Optioneel: Drankarrangement 3 uur vanaf €22.50

€34,95

Vraag om de offerte

Powerboat + Drankarrangement

Actie + Fun

N

Combinatie activiteit

N

Drankarrangement 3 uur

€59,95

Vraag om de offerte

BBQ aan het strand

Alle activiteiten zijn te combineren met een BBQ. Kies uit één van onze strandtenten voor een uw dag af te sluiten met een BBQ

al vanaf

€ 24,95

Meer informatie!

Kado bon

Alle activiteiten zijn te combineren met een BBQ. Kies uit één van onze strandtenten voor een uw dag af te sluiten met een BBQ

al vanaf

€ 24,95

Meer informatie!

Compleet dagje weg

Kies uit één van onze diverse activiteiten in combinatie met een BBQ. Kies uit één van onze strandtenten voor een uw dag af te sluiten met een BBQ

al vanaf

€ 24,95

Meer informatie!
BOEK NU BOEK NU