Powerboat Scheveningen

Powerboat
Bedrijfsuitje
Vrijgezellenfeest
Cadeau bonnen

Vrijgezellenfeest Mannen

[:nl]Wie kent hem niet, de “stoere” man die op z’n knieën is gegaan? Je hoort de vrienden al denken: tijd voor een vrijgezellenfeest mannen!

Vrijgezellenfeest mannen

Die grote mond altijd, maar als het puntje bij paaltje komt… zo sterk als een nat vloeitje 😉
Goede vrienden maken daar dankbaar misbruik van en trakteren diegene nog even snel op een onvergetelijk vrijgezellenfeest mannen voordat hij in het huwelijksbootje stapt. Die onvergetelijke dag begint vaak met een hoop hilariteit: het “slachtoffer” wordt dan ook met grote regelmaat in de boot genomen. Daarvoor waren ze bij ons aan het goede adres, wij doen het letterlijk en helpen ook graag figuurlijk.

Op advies hebben de heren gezien de frisse en winderige omstandigheden beschermende kleding aangekregen omdat ze na het varen nog een dagje door moesten met het vieren van het voorgenomen huwelijk.

Na een korte briefing namen de heren plaats aan boord van onze RIB, onze stoere man kreeg natuurlijk de ereplaats… helemaal voorop. Wat de schipper voor hem helaas wat later meldde, was dat hij op de eerste rang zat om eens kennis te maken met de elementen, lees: de Noordzee. De eerste golven waren dan ook speciaal voor hem, en de vrienden zaten al in hun vuistje te lachen. Maarrrr, wie zaait zal oogsten….. ook de maten, de vrienden voor het leven zijn getrakteerd op het zilte nat, ook zij hebben het niet droog kunnen houden. Er is ook niemand met z’n kapsel dat ’s ochtends voor de spiegel gecreëerd was de boot afgekomen. Wel zijn ze afgestapt met een grijns van oor tot oor en een geweldige ervaring die ze graag met andere delen.
Het varen was voor ons ook bijzonder, want we hadden rekening te houden met een lichamelijke beperking bij één van de vrienden. Toch waagde hij zich bij ons aan boord, respect!

Bedankt!

Beste heren, namens het team van Powerboat Scheveningen hartelijk dank voor jullie komst naar Scheveningen, en voor de vrijgezel: van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk en heel veel geluk toegewenst. We hopen jullie nog eens terug te zien!

Team Powerboat Scheveningen

Vraag om de vrijblijvende offerte!

Voor specifieke vragen, prijzen of programma op maat kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen.

Geen tijd?

Laat het ons u terug bellen 
Bel ons: 06 – 26 4000 40

Powerkiten + powerboat 

3 uur FUN! 

Powerboat Scheveningen RIB
N

Powerboat

N

Powerkiten / vliegeren

€54,95

Vraag om de offerte

POwerboat + BBQ

Complete dag!

BBQ Scheveningen Solbeach
N

Powerboat

N

BBQ

Optioneel: Drankarrangement 3 uur vanaf €22.50

€34,95

Vraag om de offerte

Powerboat + Drankarrangement

Actie + Fun

N

Combinatie activiteit

N

Drankarrangement 3 uur

€59,95

Vraag om de offerte

BBQ aan het strand

Alle activiteiten zijn te combineren met een BBQ. Kies uit één van onze strandtenten voor een uw dag af te sluiten met een BBQ

al vanaf

€ 24,95

Meer informatie!

Kado bon

Alle activiteiten zijn te combineren met een BBQ. Kies uit één van onze strandtenten voor een uw dag af te sluiten met een BBQ

al vanaf

€ 24,95

Meer informatie!

Compleet dagje weg

Kies uit één van onze diverse activiteiten in combinatie met een BBQ. Kies uit één van onze strandtenten voor een uw dag af te sluiten met een BBQ

al vanaf

€ 24,95

Meer informatie!
BOEK NU BOEK NU