Powerboat Scheveningen

Powerboat
Bedrijfsuitje
Vrijgezellenfeest
Cadeau bonnen

John Nouwens organiseert Powerboat varen als uitje met vrienden

29 januari 2011

John Nouwens kwam met 4 van zijn vrienden naar Scheveningen voor ‘een dagje uit met de mannen’. Ze waren erop voorbereid dat ze zich goed warm moesten aankleden. De lage temperatuur en de snijdende wind maakt het al snel erg fris op de PS1 met die hoge snelheden. Een temperatuur van 4 graden met een gevoelstemperatuur van -4 graden is toch best koud mogen we zeggen.

Aangekomen bij het Brouwcafé hebben de mannen eerst een lekkere kop koffie genomen en werden daarna op de steiger opgevangen door Ron Stafleu die op die dag weer de PS1 zou besturen. De zee was die dag wel goed, dus besloten ze om een trip naar Hoek van Holland te maken om te zien of ze nog wat zeehonden konden traceren.

Het was iets mistig die dag en het zicht beperkte zich tot een kilometer of 5 wat niet echt heel erg veel is. In de mist doemde een grote donkere vlek op in het water. Ron zette koers richting het grote schip. Het was de grote zandzuiger van Boskalis die bezig is om de stranden aan de Nederlandse kust weer flink op te hogen voor de komende zomer. Deze ligt nu al enkele maanden voor de kust en baant zich een weg van het Noorden richting het Zuiden. Hij ligt nu net even voorbij Kijkduin.

Eenmaal aangekomen bij Hoek van Holland was het toch best koud. Ron besloot om niet verder door te gaan richting het Zuiden waar we vaak zeehonden tegenkomen, maar stelde voor om even te gaan kijken of er een mogelijkheid was om een kop koffie te drinken en even lekker op temperatuur te komen. Het leuke is dat de uitmonding van de Maas erg ruw is, maar op de rivier zelf is het zo vlak dat we er vol gas kunnen varen. Dat was wel even andere koek. Met snelheden tot 86 km per uur vlogen we over het water. Al snel waren we bij Berghaven, een kleine beroepshaven bij Hoek van Holland. Helaas bleek dat de haven omringd was door hekken en dat we via deze weg geen restaurant konden bereiken. We besloten om de trip voort te zetten en nog even langs de Stena Line te varen. Dat is best een indrukwekkend schip vanaf een RIB boot van 8 meter.

Met een grote bocht voeren we nog langs wat grote schepen die op weg waren naar open zee. Op de film van deze trip hieronder is ook te zien dat deze schepen enorm zijn en dat ze toch nog een flinke vaart erin houden.

Toch hebben we nog even gekeken of er nog enig teken was van wat zeehonden, maar Ron zag dat de stranden waar deze zich normaal bevinden werden verbouwd. Er was dus helaas geen zeehond te vinden.

Op de terugweg hebben we flink het gas erop gegooid. Soms sprongen we zo hard over een golf dat de broek van de passagier naast Ron aan paar keer bijna op zijn knieën hing. Iedereen moest er erg om lachen. Het was immers niet echt een hele warme dag. Om het helemaal af te maken vloog de muts van een van de heren achterop de boot ook nog af. Gelukkig waren we alweer bij de haven van Scheveningen en hoefde hij niet lang met zijn oren in de koude wind te staan.

Iedereen vond het een geweldige tocht. We hebben daarna nog een lekker kop koffie gedaan bij het Brouwcafé en hebben elkaar aangemeld via Twitter om elkaar ook in de toekomst nog te blijven volgen.

De heren hebben aangegeven om in de zomer nog eens terug te willen komen in een korte broek. Jullie zijn van harte welkom!

Vraag om de vrijblijvende offerte!

Voor specifieke vragen, prijzen of programma op maat kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen.

Geen tijd?

Laat het ons u terug bellen 
Bel ons: 06 – 26 4000 40

Powerkiten + powerboat 

3 uur FUN! 

Powerboat Scheveningen RIB
N

Powerboat

N

Powerkiten / vliegeren

€54,95

Vraag om de offerte

POwerboat + BBQ

Complete dag!

BBQ Scheveningen Solbeach
N

Powerboat

N

BBQ

Optioneel: Drankarrangement 3 uur vanaf €22.50

€34,95

Vraag om de offerte

Powerboat + Drankarrangement

Actie + Fun

N

Combinatie activiteit

N

Drankarrangement 3 uur

€59,95

Vraag om de offerte

BBQ aan het strand

Alle activiteiten zijn te combineren met een BBQ. Kies uit één van onze strandtenten voor een uw dag af te sluiten met een BBQ

al vanaf

€ 24,95

Meer informatie!

Kado bon

Alle activiteiten zijn te combineren met een BBQ. Kies uit één van onze strandtenten voor een uw dag af te sluiten met een BBQ

al vanaf

€ 24,95

Meer informatie!

Compleet dagje weg

Kies uit één van onze diverse activiteiten in combinatie met een BBQ. Kies uit één van onze strandtenten voor een uw dag af te sluiten met een BBQ

al vanaf

€ 24,95

Meer informatie!
BOEK NU BOEK NU