Powerboat Scheveningen

Powerboat
Bedrijfsuitje
Vrijgezellenfeest
Cadeau bonnen

John Biesheuvel Watersport levert een 10,5m RING rib met 2x 300PK

Omdat we van nagenoeg al onze klanten zeer positieve feedback hebben gehad op de tochten met de Ribeye 785 hebben we besloten om ons aanbod in Rib powerboats nog beter en nog professioneler te maken.

Afgelopen winter zijn wij dan ook druk in gesprek geweest met John Biesheuvel van John Biesheuvel Watersport. John Biesheuvel is dé specialist op het gebied van rib boten en het custom bouwen van raceboten. Elke wens die wordt neergelegd, levert John perfect af. De variatie die John levert is enorm; van een Joker boat van 4,70 meter tot een BWA cruiser RIB tot een RING RIB van 13 meter, met 4x 350pk. John Biesheuvel draait er zijn hand niet voor om.

Wij hebben onze Ribeye 785 ook via John Biesheuvel aangeschaft en we hebben de boot tot in de puntjes verzorgd afgeleverd gekregen. Ook toen wij het idee hadden dat er een probleem was met het motorvermogen, heeft John dit netjes en professioneel opgelost zonder enige discussie: “Het moet gewoon goed zijn!”. Dat geeft vertrouwen in een persoon en een bedrijf. Als je dan aan een andere boot gaat denken is de link al snel gelegd en zo kwamen we al snel weer bij John Biesheuvel terecht.

Het resultaat van onze gesprekken met John is dat wij in 2011 gaan varen met de RING 10,5 meter met 2x 300 pk Evinrude E-Tec motoren. Mede dankzij John Biesheuvel hebben wij dit jaar een fantastische boot voor onze klanten met een enorme kracht en stabiliteit. De eigenschappen zijn ongekend en het vaarplezier is onbeschrijfelijk. Laten we het dan ook nog even hebben over het geweld dat losbarst als we de twee Evinrude E-tecs van 300pk de sporen geven. Het is echt een hele belevenis op deze boot. Het is ook een beauty om te zien en het trekt behoorlijk de aandacht in de haven van Scheveningen.

De boot ligt nu veilig aan de steiger te wachten op het moment dat hij weer de zee op mag. Wij kunnen ook niet wachten tot we er weer mee kunnen varen.

John, hartelijk dank voor je medewerking en veel succes met de bouw van die indrukwekkende boten.

Iedereen die op zoek is naar een goed bedrijf om zo’n geweldige Rib te kopen, moet kijken op:
www.johnbiesheuvelwatersport.com

Powerboat Scheveningen: onze 10,5 meter RING rib in de haven van Scheveningen

Powerboat Scheveningen: 2x 300pk Evinrude E-tec op onze 10,5m RING Rib

Vraag om de vrijblijvende offerte!

Voor specifieke vragen, prijzen of programma op maat kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen.

Geen tijd?

Laat het ons u terug bellen 
Bel ons: 06 – 26 4000 40

Powerkiten + powerboat 

3 uur FUN! 

Powerboat Scheveningen RIB
N

Powerboat

N

Powerkiten / vliegeren

€54,95

Vraag om de offerte

POwerboat + BBQ

Complete dag!

BBQ Scheveningen Solbeach
N

Powerboat

N

BBQ

Optioneel: Drankarrangement 3 uur vanaf €22.50

€34,95

Vraag om de offerte

Powerboat + Drankarrangement

Actie + Fun

N

Combinatie activiteit

N

Drankarrangement 3 uur

€59,95

Vraag om de offerte

BBQ aan het strand

Alle activiteiten zijn te combineren met een BBQ. Kies uit één van onze strandtenten voor een uw dag af te sluiten met een BBQ

al vanaf

€ 24,95

Meer informatie!

Kado bon

Alle activiteiten zijn te combineren met een BBQ. Kies uit één van onze strandtenten voor een uw dag af te sluiten met een BBQ

al vanaf

€ 24,95

Meer informatie!

Compleet dagje weg

Kies uit één van onze diverse activiteiten in combinatie met een BBQ. Kies uit één van onze strandtenten voor een uw dag af te sluiten met een BBQ

al vanaf

€ 24,95

Meer informatie!
BOEK NU BOEK NU