Powerboat Scheveningen

Powerboat
Bedrijfsuitje
Vrijgezellenfeest
Cadeau bonnen

Bedrijfsuitje in Scheveningen voor personeel Nationale Nederlanden

Op 14 februari is het Valentijnsdag. Ook voor de 7 personeelsleden van Nationale Nederlanden die een vergadering hadden aan de 1e binnenhaven van Scheveningen. Op deze mooie locatie keken ze uit over de haven en een stuk over zee.

Organisator Jetske de Graaf wilde tussendoor even een flinke opfrisser om gedachten even lekker te verzetten. Zo bedacht ze om als bedrijfsuitje voor Nationale Nederlanden een heerlijke boottrip bij Powerboat Scheveningen te maken.

Met 7 personen kwamen ze iets later dan gepland aan bij de steiger aan de 2e binnenhaven. Ondanks de slechte voorspellingen was het die dag erg helder en mooi weer. Er kwamen wat nevelige wolken aan die de temperatuur een flink stuk omlaag zouden brengen. Dat mocht de pret niet drukken want Jetske had een hele tas vol met oranje Nationale Nederlanden mutsen. Die zouden het hoofd wel warm moeten houden. Het waren mutsen die ook als kraag gebruikt kunnen worden. Je kan ze dus aan de bovenkant open en dicht trekken met een touw. Er kwam dus nog genoeg frisse wind doorheen om de hersens wel nog een beetje af te kunnen laten koelen.

Één persoon ging niet mee. Deze dame werd al ziek op het moment dat ze naar de zee keek en dus besloot ze om niet mee te gaan op de PS1. De rest van de groep stond na de briefing al met een zwemvest aan boord en was klaar om te gaan. De zee was erg vlak dus stelde Ron voor om iemand voorop de stoel te zetten. Dat is en blijft een hele spectaculaire plek. Er zit niets meer voor je en je ervaart de snelheid daar vele malen intenser dan achterop de boot.

Op het moment dat we gas gingen geven klonk er aan boord al een reactie van “WOW” omdat niemand dat had verwacht. Met een grote bocht gingen we richting de Pier van Scheveningen. Door het lage water en het opgehoogde strand konden we er dit keer niet onderdoor, maar zijn we er voor langs gevaren om eens een blik te werpen op de minder fraaie kant van de Pier.

Voor de kust maakten we nog een paar lekker scherpe bochten. Iedereen, nouja bijna iedereen, vond het geweldig en wilde daar meer van. De dame achter Ron vond het wel erg eng. De boot kan natuurlijk behoorlijk scherpe bochten maken. Dat is nu juist zo leuk aan een Rib boot. Iedereen genoot met volle teugen en had een rode neus van de frisse wind.

Daarna zijn we nog even met een flinke vaart recht tegen de niet al te hoge golven in richting Kijkduin gevaren waar we even de zandzuiger van dichtbij hebben bekeken. Met een grote bocht richting kust hebben we op volle snelheid nog een stuk langs de kustlijn gevaren en gingen vol gas op koers richting markeringsboeien voor de havenmonding. Die zijn we nog op flinke snelheid met een slalom beweging gepasseerd en zijn toen vol op het gas richting de haven gevaren om daar nog een laatste flinke bocht op snelheid te maken.

Eenmaal aangekomen aan de 2e binnenhaven kwam iedereen weer lekker tot rust en genoten ze van het laatste stuk op het water en het uitzicht op de haven vanaf het water.

De groep ging voldaan weer richting de vergaderruimte en Ron maakte zich op voor het laatste stuk van de dag; het traileren van de boot zodat deze weer lekker warm en droog kan wachten op de volgende mooie trip.

Vraag om de vrijblijvende offerte!

Voor specifieke vragen, prijzen of programma op maat kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen.

Geen tijd?

Laat het ons u terug bellen 
Bel ons: 06 – 26 4000 40

Powerkiten + powerboat 

3 uur FUN! 

Powerboat Scheveningen RIB
N

Powerboat

N

Powerkiten / vliegeren

€54,95

Vraag om de offerte

POwerboat + BBQ

Complete dag!

BBQ Scheveningen Solbeach
N

Powerboat

N

BBQ

Optioneel: Drankarrangement 3 uur vanaf €22.50

€34,95

Vraag om de offerte

Powerboat + Drankarrangement

Actie + Fun

N

Combinatie activiteit

N

Drankarrangement 3 uur

€59,95

Vraag om de offerte

BBQ aan het strand

Alle activiteiten zijn te combineren met een BBQ. Kies uit één van onze strandtenten voor een uw dag af te sluiten met een BBQ

al vanaf

€ 24,95

Meer informatie!

Kado bon

Alle activiteiten zijn te combineren met een BBQ. Kies uit één van onze strandtenten voor een uw dag af te sluiten met een BBQ

al vanaf

€ 24,95

Meer informatie!

Compleet dagje weg

Kies uit één van onze diverse activiteiten in combinatie met een BBQ. Kies uit één van onze strandtenten voor een uw dag af te sluiten met een BBQ

al vanaf

€ 24,95

Meer informatie!
BOEK NU BOEK NU