DutchEnglishGerman
DutchEnglishGerman
DutchEnglishGerman

Vrijgezellenfeest Den Haag

Vrijgezellenfeest Den Haag

Van plan een vrijgezellenfeest Den Haag te organiseren? Zowel voor dames als voor heren biedt Powerboat-scheveningen geweldige uitjes. Zowel op het water als op het strand en natuurlijk ook in Den Haag zelf. Je kunt kiezen uit allerlei leuke, spannende, leerzame of lekkere arrangementen maar je kan ook een vrijgezellenfeest Den Haag naar eigen wens samenstellen. Wij informeren je graag vrijblijvend over alle mogelijkheden. Een vrijgezellenfeest is een bijzonder moment. Bruid en bruidegom feesten nog eenmaal zonder elkaar, met hun vrienden en familie, voordat zij in het huwelijksbootje stappen. Kies voor een adrenaline bootje: Rib varen! Een vrijgezellenfeest Den Haag voor stoere mannen en vrouwen. Een onvergetelijke ervaring.

Vrijgezellenfeest activiteiten in Scheveningen

Tijdens jullie vrijgezellendag of vrijgezellenfeest in Scheveningen staat natuurlijk één persoon centraal; de vrijgezel. Voor zowel een mannen vrijgezellfeest als voor een vrouwen vrijgezellenfeest is het rib powerboat varen een uitermate leuke en geschikte activiteit. Stel je voor, met al je vrienden / vriendinnen lekker het water op, wind door je haren en de zon op je gezicht. En als hoogtepunt hebben jullie de mogelijkheid, als jullie dat willen, om de vrijgezel in een droogpak te hijsen waarna jullie hem of haar overboord mogen gooien voor wat ‘zwemoefeningen’ bijvoorbeeld. Uiteraard een ideaal moment om foto’s en filmpjes te maken.

Compleet arrangement voor jullie vrijgezellendag

Willen jullie na het powerboat varen lekker barbecuen, een kiteclinic op het strand doen of feesten in Crazy Pianos? Geen probleem, wij kunnen het voor je organiseren. Daarmee kan je jouw complete vrijgezellendag of vrijgezellenfeest bij Powerboat Scheveningen regelen. Dat is wel zo makkelijk. Hieronder vind je de meest populaire activiteiten voor vrijgezellen. Kijk voor een meer uitgebreid overzicht van activiteiten op onze arrangementen pagina.


Vraag om de vrijblijvende offerte

Dit formulier vraagt u om uw persoonsgegevens zodat wij met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze Privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.

Bachelor(ette) Special

€49

Geheel teamuitje op maat? Bel of neem contact met ons op
06-26400040

Veel mogelijkheden voor vrijgezellenfeest Den Haag

Bij Powerboat-scheveningen kies je uit veel mogelijkheden voor het organiseren van een vrijgezellenfeest. Op de website vind je alle uitjes op een rij, inclusief de tarieven per persoon. Hierna een paar voorbeelden om je te inspireren. Naast het al genoemde Rib varen kun je ook gaan zeilen met de Minerva. Een imposant schip waarop je mag meehelpen. Er kan worden gegeten aan boord en de zeiltrip kan worden gecombineerd met het Rib varen. Houd je van luxe? Dan is een tocht met de Princess 440 iets voor jouw vrijgezellenfeestje Den Haag. Een trip met deze boot biedt nog veel meer mogelijkheden: watervogels spotten, eilandhoppen in Zeeland, shoppen in Rotterdam of Amsterdam, duiken of zeevissen. Houd je het liever wat rustiger? Kies dan voor een gezellige rondvaart.

Vrijgezellenfeest met veel gasten

Heb je veel vrienden, familie en collega’s die je wilt uitnodigen voor jouw vrijgezellenfeest Den Haag? Kijk dan naar de mogelijkheden van de partyboot. Op een luxe Tall Ship of een open Big Boat varen, zeilen en natuurlijk uitgebreid feesten. Er zijn allerlei mogelijkheden zoals een DJ of een uitgebreide BBQ. Misschien is dit ook wel een goed idee voor jouw trouwfeestje.

Wat is Rib varen?

Rib varen is een belevenis die je niet snel zult vergeten. Rib varen doe je in een powerboat, een boot die heel krachtig is en dus flink vaart kan maken. Je zult je goed moeten vasthouden. Nadat iedereen zijn of haar reddingsvest heeft aangetrokken volgt een briefing. Daarna varen we rustig de haven uit. Die rust duurt niet lang, eenmaal op open water gaan we volle kracht vooruit. Een paar meter omhoog, een paar meter omlaag en dat met grote snelheid zal je de adem benemen. Wat een ervaring om zo de golven van de Noordzee te trotseren.

Lekker fietsen

Een vrijgezellenfeest Den Haag per fiets is ook erg leuk. Je kunt een fietstocht door Den Haag en Scheveningen (of nog verder weg) prima combineren met een boottocht op de Noordzee en lekker eten aan het strand. Laat Den Haag zien aan jouw gasten. Fiets langs het Binnenhof, ga winkelen in het centrum of trek van kroeg naar kroeg. Net wat jou leuk lijkt. In overleg met jou stellen we een perfect vrijgezellenfeest samen.

WhatsApp chat