DutchEnglishGerman
DutchEnglishGerman
DutchEnglishGerman

Teamuitje Scheveningen

Teamuitje Scheveningen

Ben je op zoek naar een leuk teamuitje Scheveningen? Een middag of hele dag weg met de afdeling of met het team? Kijk dan eens naar de vele mogelijkheden voor een teamuitje op het water. Powerboat-scheveningen biedt ontzettend leuke teamuitjes. Van een gezellige toertocht voor het strand van Scheveningen tot spannende race partijen over de golven van de Noordzee. Rib powerboat varen is voor het hele team een onvergetelijke ervaring. Het is niet alleen een spektakel maar versterkt ook de onderlinge band tussen collega’s. Bij powerboat Scheveningen combineer je activiteiten op het water desgewenst met andere activiteiten op het strand en/of met een heerlijke en gezellige maaltijd. Hieronder vind je meer informatie over de leukste teamuitjes Scheveningen en op onze website vind je nog veel meer informatie. Wij bieden superleuke arrangementen maar het is ook mogelijk een teamuitje Scheveningen helemaal naar eigen idee en wens in te vullen.

Superleuke arrangementen voor teamuitje Scheveningen

Wil je samen met je collega’s genieten van een onvergetelijke dag, dan biedt Powerboat Scheveningen daarvoor verschillende arrangementen. Wij regelen alles en natuurlijk kunnen de arrangementen altijd worden aangepast aan jouw wensen. Ons arrangement “Vergaderen en uitwaaien” is een gezellig teamuitje voor 6 tot 100 personen. Eerst vergaderen, daarna uitwaaien. Wij zorgen voor een echt bijzondere vergaderruimte in Scheveningen waar je eventueel ook een bedrijfspresentatie kunt houden. Er is uitstekende audiovisuele apparatuur voorhanden en in deze unieke en sfeervolle omgeving bieden wij ook de mogelijkheid voor een uitgebreide borrel, een diner of lunch. Na de vergadering loop je zo naar de boot en sluit je de vergadering af met een gezellige of enerverende activiteit op het water. Als dat geen leuke manier van vergaderen is? Met ruime gratis parkeergelegenheid voor de deur en een terras en steiger aan het water. Na de vergadering word je met de boot opgehaald. Dit is gegarandeerd een teamuitje Scheveningen waar iedereen van zal genieten.


Vraag om de vrijblijvende offerte

Dit formulier vraagt u om uw persoonsgegevens zodat wij met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze Privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.

Powerboat + BBQ

€60

Combinatie arrangement

€99

Vrijgezellen feest

€59

Geheel teamuitje op maat? Bel of neem contact met ons op
06-26400040

Rib powerboat varen voor teambuilding

Rib varen in een Rib powerboat is niet zomaar een tochtje met een speedboot, nee je zult de adrenaline door je lijf voelen gieren. Na ontvangst in de 2e Binnenhaven van Scheveningen krijgt het team een uitgebreide briefing. Nadat iedereen zijn reddingsvest heeft aangetrokken stap je op de boot die vervolgens rustig de haven van Scheveningen uitvaart. Eenmaal op open water wordt er op volle kracht gevaren: een spektakel dat het hele team niet snel zal vergeten. Na een half uur van deze sensatie te hebben genoten worden jullie weer afgezet bij de steiger. Nu begint het nagenieten met het delen van stoere verhalen, eventueel onder het genot van een drankje en hapje, een BBQ of een diner. Rib powerboat varen maakt het hele team hechter. Immers, zij kunnen deze onvergetelijke ervaring met elkaar delen. Wil je meer? Kijk dan ook eens naar de Powerboat rescue. Na de trip op snelheid is er een speciaal programma in rustig water. De teamleden trekken een overlevingspak aan waarna overlevingsoefeningen worden gedaan. Denk aan het uitzetten van helikopter markeringen en het voortbewegen in teamverband.

Zeilen en Rib powerboat varen

Zeilen is hét teamuitje op het water, zeker als je dat doet met zeilschip Minerva. Dit is een imposante verschijning die altijd weer volop de aandacht trekt bij het uitvaren van de Scheveningse haven. Zeilen vraagt veel van het team en is dan ook een geschikte activiteit als je aan teambuilding wilt doen. Er zal flink moeten worden samengewerkt om dit imposante schip veilig de haven uit te krijgen. Natuurlijk is er ook professionele bemanning aan boord. Het team mag helpen en misschien staat jouw collega wel aan het roer en zie je een andere collega worstelen met de zeilen. Het schip vaart langs de boulevard van Scheveningen, natuurlijk ook langs de Pier en er is een mooi uitzicht op de Zuid-Hollandse duinlandschappen. Eenmaal goed op open zee mag je met je reddingsvest aan overstappen op de powerboat. Nu is het tijd om te racen en een adrenaline kick te ervaren. Op zeilschip de Minerva is het mogelijk catering te verzorgen. Wij kunnen al je wensen op catering gebied vervullen: van lekkere borrelhapjes tot een uitgebreide lunch, een barbecue of een buffet.

<

Op het water en aan het strand

De zeiltocht en het Rib varen zijn ook goed te combineren met leuke activiteiten op het strand. Stel een teamuitje Scheveningen samen naar eigen wens. Je kiest onder meer uit Boeren Beach Golf, Zandsculpturen maken (workshop) of boogschieten. Of ga met het hele team rollen en stuiteren over het strand met het hilarische spel Bubble voetbal! De deelnemers zitten hierbij in een opgeblazen bal. Neem voor meer informatie en vrijblijvend advies over het organiseren van een teamuitje Scheveningen contact met ons op.

WhatsApp chat