Powerboat Scheveningen logo
| Volg ons op Twitter | Like ons op Facebook | Bekijk ons Youtube kanaal |
Revenger rib powerboat.
´╗┐


Revenger rib boot

Met zijn afkomst uit de racerij is de luxe snelheidsduivel 'Revenger' een van de leiders van de wereld. Een sublieme hoge kwaliteit rib boot. De porsche van de zee. Hij is gebouwd voor de spanning.


De geschiedenis van Revenger ribs

Voordat Revenger zijn intrede deed in de bib boot markt in 1994, was het een producent van speedboten. Revenger deed zijn intrede met de lancering van de door Don Shead ontworpen Revenger 27, een rib boot welk een gemodificeerde speedboot hull had. Revenher rib boten worden nog steeds ontworpen en gebouwd in Hamble, Southampton. Revenger ribs hebben een roemrijk snelheidsrecord op het water. Revenger ribs raceden succesvol in de formule 1 en 2 en bezitten de snelheidsrecords voor rib boten evenals het formule 1 snelheidsrecord, de snelste ronde om Groot Brittanie en de snelste ronde rond The Isle of Wight.


Revenger ribs in het water


Zoals de afkomst van Revenger ribs al doet vermoeden zijn de boten gebouwd op snelheid. Ze kunnen enorme snelheden verwerken en zijn goed te hanteren in zeer ruw water. Naast hun competetieve gebruik zijn Revenger rib boten ook erg populaire familie boten dankzij hun superieure afwerking. De Revenger rib boot kan ook worden gebruikt voor adrenaline verwekkende sporten zoals wakeboarden en waterskie´┐Żn. Ze kunnen ook goed als commerciele boten en als commerciele powerboats ingezet worden. Revenger rib boten behouden hun waarde goed. Er is een enorme markt voor gebruikte Revenger boten. Zeker de kleinere uitvoeringen. Dit getuigd van de duurzaamheid en kwaliteit evenals hun reputatie om zo snel als het licht te zijn.


Het ontwerp van Revenger ribs

Revenger rib boten zijn luxe boten die van hoge kwaliteit zijn gemaakt. Elke Revenger rib wordt met de hand gebouwd en kan naar wens in elk detail gebouwd worden. Door de hoge kwaliteit kan de producent van Revenger ribs een goede garantie geven. Elke rib boot heeft een garantie van 1 jaar evenals een garantie van 5 jaar op de tubes.


De Revenger modellen

Revenger heeft modellen van 23Ft en 34Ft. In beide modellen kan men zowel in- als outboard motoren bestellen. Revenger heeft ook goedkopere modellen; de Revenger 715 en de Revenger 760. Deze goedkopere serie is gemaakt om het merk toegankelijk te maken voor een grotere groep mensen. Ze zijn ook erg populair en houden hun waarde goed vast. Voor wat betreft nieuwe modellen, is in 2006 het nieuwe model de Revenger 31 gelanceerd. De Revenger 31 is een model met vele nieuwe opties zoals een zelf lozende kuip, bow-rider zitplaatsen, een toilet in het console, een zwemplatform en zeer veel opbergruimte.


De Revenger motoren

De Revenger ribs worden zowel met inboard als met outboard motoren geleverd. Over het algemeen worden Revenger ribs met Mercury motoren geleverd. Om in krachttermen te spreken worden Revenger ribs met minimaal 150Pk geleverd. Grotere diesel gestuurde Revenger ribs worden meestal geleverd met Yamaha of Yanmar motoren.