DutchEnglishGerman
DutchEnglishGerman
DutchEnglishGerman

Referenties

Benieuwd wat onze bezoekers vinden?

Alex de Mol
Lees verder
een fantastische manier om (de haven van) scheveningen vanaf te water te zien en onvergelijkbaar met een normale rondvaartboot. Beleving ronduit spectaculair: kan het iedereen aanraden
Jan en Sam
Lees verder
Na een welkom in de haven van Scheveningen, en wat instructies, gelijk het water op.. eenmaal op open zee gingen we niet normaal hard. Plankgas vooruit en genieten met de wind die je door je helemaal lichaam voelt (of de adrenaline :))
Janfrits
Lees verder
De belevenis heel snel ontvangen. Het contact van tevoren bij de organisatie, voor het boeken en zaken afstemmen liep heel plezierig. Vlotte en duidelijke communicatie die al zorgde voor de juiste stemming. De tocht zelf begon met het aantrekken van waterdichte en warme pakken en daarna rustig de haven uit. Toen gingen we echt goed los. Fantastisch om met zo'n snelheid over de zee te gaan.
Joanna Kowalska
Lees verder
Geweldig!!!!!! Super leuke grappige mensen die onwijs gezellig en professioneel zijn
Julia
Lees verder
Zó gaaf! Samen met mijn vriend gedaan. De schipper, was heel aardig en geïnteresseerd. Wij zaten naast en achter hem en dat was een heel gave ervaring. Zeker voor herhaling vatbaar.
Kees
Lees verder
Zeker voor herhaling vatbaar.
joost
Lees verder
Zeker voor herhaling vatbaar.
Freek19
Lees verder
Ik heb dit van een paar vrienden kado gekregen. Samen met hun ook gegaan. Ik vond het een prachtige ervaring. Leuk om met je vrienden te doen en daarna gezellig scheveningen in te gaan om een paar biertjes te pakken..
hans
Lees verder
super gaaf
WhatsApp chat