DutchEnglishGerman
DutchEnglishGerman
DutchEnglishGerman

POwerboat Scheveningen

Ga een middag powerboat varen in Scheveningen

Zoek jij nog een leuk uitje met je familie? Een gezellige activiteit met je vriendengroep? Of een stoere invulling van je bedrijfsdag? Dan is powerboat varen in Scheveningen misschien wel iets voor jou! Deze spectaculaire activiteit geeft jou en je vrienden een echte adrenaline kick wanneer je met hoog tempo over de wilde golven van de noordzee vaart. Een activiteit om niet snel te vergeten! Wil je meer weten over powerboat varen, met wat voor gelegenheden je dit uitje kan boeken en wat de voordelen zijn van powerboat varen Scheveningen? Lees dan snel verder!

Wat is powerboat varen

Wat is powerboat varen? Met de wind in je haren, op hoge snelheid door de golven schieten. Dat is powerboat varen in een notendop. Of het nou regent of de zon lekker schijnt, wanneer je met een powerboat het water op gaat wordt het gegarandeerd een spectaculaire activiteit. Een powerboat wordt ook wel een RIB boat genoemd. Dit staat voor Rigid Inflatable Boat. Het is een grote, rubberboot met een hele stevige romp. Hierdoor kan de boot de harde klappen van de golven goed opvangen. Zo kun jij comfortabel dit spannende avontuur van powerboat varen Scheveningen aan! Wist je dat een powerboat een maximumsnelheid van 100 kilometer per uur kan halen? Dit betekent niet dat een powerboat altijd zo hard gaat en je binnen tien minuten weer terug op de kade staat. De schipper zal altijd de snelheid aanpassen aan het aantal personen in de boot, het weer en wat jij prettig vindt.

Prijzen powerboat varen

  • € 37,50 per persoon (vanaf 4 tot 20 personen)
  • € 35,00 per persoon (21 tot 50 personen)
  • € 32,50 per persoon (50+ personen) per persoon


Vraag om de vrijblijvende offerte

Dit formulier vraagt u om uw persoonsgegevens zodat wij met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze Privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.

Powerboat + BBQ

€60

Combinatie arrangement

€99

Vrijgezellen feest

€59

Gehele dag op maat?
Bel of neem contact met ons op
06-26400040

Wat voor groepen

Speedboot varen kan voor verschillende gelegenheden. Wat dacht je bijvoorbeeld van een bedrijfsuitje? Een middag samen met je collega’s op het water, kan wonderen doen voor jullie samenwerking. En wanneer er wat echte dare devils bij zitten, kunnen de motoren vol aan en ga je met hoge snelheid de Noordzee over. Voor de collega’s die het liever rustig aan doen, is er ook de mogelijkheid om in een powerboat een langzamere tocht over de Noordzee te maken. Trek gekregen na al dat varen? Je kunt je powerboat avontuur combineren met een andere activiteit zoals een lekkere barbecue of een spelactiviteit op de kade.


Ga los met een vrijgezellenfeest

Of wat dacht je van powerboat varen met een vrijgezellenfeest? Tijdens zo’n dag kun je de vrijgezel in het zonnetje zetten, of misschien juist een nat pak bezorgen! Powerboat varen Scheveningen is een leuke activiteit om te zien hoeveel de vrijgezel eigenlijk aankan. Nog een beetje sneller of wordt het tijd om af te remmen? Aan het eind van de rit zal de vrijgezel helemaal klaar zijn voor een wild huwelijk!


Een leuke activiteit activiteit voor jong en oud

Wil jij met familiedag een keer iets anders doen dan in een kringetje zitten en taart eten? Powerboat varen in Scheveningen is een leuke activiteit voor jong en oud. Want ook kinderen kunnen meevaren. Er wordt geen minimum leeftijd of lengte gevraagd, maar wel is het van belang dat ieder kind een zwemdiploma heeft. En natuurlijk kan de snelheid worden aangepast aan de groep. Of zijn het juist de kinderen die graag heel snel willen varen en de volwassenen die het liever rustig aan doen?


Is speedboot varen veilig

Door de stevige romp en het harde materiaal waar een RIB boat van is gemaakt, is een powerboat zelfs veiliger dan een normale boot. Zelfs wanneer er een gat in de romp zou komen, kan de boot nog gewoon verder varen. Daarnaast wordt de boot bestuurd door een ervaren schipper die de boot en de zee als de beste kent. Je kunt dus onbezorgd de boot instappen en genieten van de frisse zeewind in je haren en de zon op je gezicht.


Voordelen van RIB varen

Powerboat varen is dus een leuke activiteit voor verschillende gelegenheden. Of je nou fan bent van keiharde golven of liever op een iets rustiger tempo de Noordzee verkent, met een powerboard is het altijd een avontuurlijke activiteit. Daarnaast maakt het niet uit of het met bakken uit de hemel valt of de zon lekker schijnt. Juist met regen kan deze activiteit namelijk nog stoerder worden. Maar ook met mooi weer is het geen straf om op het water te zijn. Speedboot varen in Scheveningen is een leuke activiteit om je collega’s wat beter te leren kennen. Wie zijn de echte durfals die het liefst zo hard en ruig mogelijk over het water gaan? En wie houdt het liever wat rustiger? Wellicht zijn de rollen van kantoor wel omgedraaid wanneer je op zee bent! Daarnaast kun je ook RIB boat varen met bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest, teamuitje met je sportclub of familiedag. Powerboat varen in Scheveningen is stoere activiteit voor zowel jong als oud!

WhatsApp chat