Powerboat Scheveningen logo
| Volg ons op Twitter | Like ons op Facebook | Bekijk ons Youtube kanaal |
Powerboat activiteiten voor je bedrijfsuitje, teamuitje of groepsuitje in Scheveningen.


Meest geboekt


Meer activiteiten?


Wil je reserveren of meer informatie aanvragen?


Klik hier om te reserveren of om meer informatie aan te vragen.


Veiligheid tijdens het rib powerboat varen

 

De situatie op zee

Het rib varen is spectaculair en geeft een echte adrenaline boost. We hebben op zee echter te maken met de factoren stroming, golven, wind en (wanneer mogelijk) de hoge snelheid van onze boten. Wij vinden het daarom uitermate belangrijk dat het rib varen verantwoord gebeurt. Dat betekent dat we met 2 meter hoge golven best de zee op kunnen gaan met onze 10,5 meter rib, als de stroming en wind het toelaten. Wij schatten voor afvaart de situatie op zee in en beslissen op dat moment of uitvaren verantwoord is.

 

Veiligheidsbriefing

Voor afvaart verzamelen we aan de kade. Daar zullen we jullie een briefing geven waarbij de volgende zaken aan bod komen:

- Wat is de situatie op zee

- Hoe te gedragen en wat te verwachten op de boot

- Wat te doen als je blessures hebt, of zwanger bent

- Uitleg over de reddingsvesten

- Wat te doen bij 'man overboord'

 

RYA certificering

Onze schippers zijn zeer ervaren en hebben aanvullend op hun ervaring een RYA training afgerond of zijn nog in opleiding daarvoor. De RYA powerboat training zorgt ervoor dat de schipper onder alle omstandigheden juist weet te handelen en de juiste protocollen weet te volgen.


Verzekering

We hebben voor elke passagier een opvarendenverzekering afgesloten die eventuele kosten door schade of een ongeval dekt.