BulgarianChinese (Simplified)DutchEnglishFrenchGermanJapanesePolishRussianSwedish
BulgarianChinese (Simplified)DutchEnglishFrenchGermanJapanesePolishRussianSwedish
BulgarianChinese (Simplified)DutchEnglishFrenchGermanJapanesePolishRussianSwedish

Jullie bedrijfsuitje of teamuitje in Scheveningen

Het rib powerboat varen is een uitermate geschikt activiteit voor jullie bedrijfsuitje of teamuitje in Scheveningen. Lekker met alle collega’s genieten op het water; voor de liefhebbers van snelheid laten we de motoren flink brullen en racen we over de zee en voor de mensen die het liever wat rustiger aan doen maken we een rustige toertocht op de Noordzee voor het strand van Scheveningen.

Of je nou met 20 of 200 collega’s naar Scheveningen wilt komen voor een bedrijfsuitje of teamuitje; wij zorgen voor een onvergetelijke ervaring voor iedereen en wij maken jullie bedrijfsuitje of bedrijfsevenement tot een groot succes. Wat dacht je bijvoorbeeld van 3 uur varen met Tall Ship Minerva; lekker loungen aan boord, eventueel onder het genot van een drankje, met als hoogtepunt een spectaculaire trip op een van onze powerboats. Gegarandeerd een spektakel voor alle collega’s.

Een compleet verzorgd bedrijfsuitje!

Wil je naast het rib powerboat varen nog andere leuke (teambuilding) activiteiten doen? Bijvoorbeeld een powerkite workshop op het strand en lekker loungen bij een beachclub en genieten van een heerlijke barbecue? In samenwerking met onze partners kunnen wij een compleet (dag)arrangement voor jouw bedrijfsuitje in Scheveningen samenstellen. Wij hebben dit al voor vele bedrijven (groot en klein) mogen doen, naar volle tevredenheid van onze klanten.

Heb je specifieke ideeen of wensen? Of wil je graag vooraf de locaties een keer bekijken? Wij nodigen je graag uit om een keer langs te komen om je wensen door te spreken.

Hieronder vind je de meest populaire arrangementen voor een bedrijfsuitje of bekijk alle activiteiten en arrangementen op onze arrangementen pagina.

WhatsApp chat