DutchEnglishGerman
DutchEnglishGerman
DutchEnglishGerman

Vergaderen en uitwaaien

Prijs is op aanvraag

Als je een echt bijzondere vergaderruimte in Scheveningen zoekt om je bedrijfspresentatie te houden, een besloten vergadering te voeren, of een heisessie te houden, dan zit je bij onze partners goed.

Naast de beschikbaarheid van uitstekende audiovisuele apparatuur en de basisbenodigdheden voor een geslaagde vergadering in een mooie vergaderruimte, verzorgen we, op verzoek, ook alles van een snelle lunch, een uitgebreide borrel tot een diner op top niveau. We bieden een unieke en sfeervolle omgeving met uitstekende service met uitzicht over de Tweede Binnenhaven van Scheveningen, en dicht bij het strand. Zo kan je vergaderen combineren met de leuke dingen die je in Scheveningen kan doen.

De ruimtes zijn flexibel in te delen en er is mogelijkheid voor subsessies in verschillende zalen. Er is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur. Het mooie is dat ze een aanlegsteiger aan het terras hebben, dus onze boten kunnen jullie direct voor de deur ophalen na het vergaderen. Een unieke gelegenheid dus om de vergadering of presentatie af te sluiten met een geweldige activiteit.

Vergader arrangementen van 6 tot 100 personen

Combineer het Powerboat varen met de volgende activiteiten:

WhatsApp chat