DutchEnglishGerman
DutchEnglishGerman
DutchEnglishGerman

Sail and Race

Prijs per persoon vanaf € 75 (minimaal 40 personen)

Sail and Race, het beste van twee werelden gecombineerd: zeilen met Tall Ship Minerva en Rib Powerboat varen.

Tall Ship Minerva kan groepen van 40 tot 120 gasten ontvangen voor een mooie zeiltocht op zee. Als de zeilen eenmaal gezet zijn, komen wij met de rib powerboat langszij en kunnen jullie een spectaculaire tocht op de rib meemaken!

Wat kan je verwachten:

Om 14.00 uur ben je welkom aan boord van Tall Ship Minerva in de 2e binnenhaven van Scheveningen. Als iedereen aan boord is gaan de trossen los en vaart het schip uit. Een imposante verschijning die in de haven altijd belangstelling weet te trekken.

Tijdens het varen vindt iedereen al snel zijn plekje, de een aan het roer, de ander hijst de zeilen en de toekijkers nemen nog een drankje of hapje bij dit machtige schouwspel. De zeiltocht brengt je langs de boulevard, pier en Zuid-Hollandse duinlandschappen. Je kunt naar keuze actief meehelpen met het zeilen, sturen en navigeren van het schip.

Onderweg stap je (met reddingsvest en onder begeleiding van onze crew) over in een van onze rib powerboats voor een Rallyrun met 100% powerboat fun en adrenaline! Om 17.00 uur kom je aan boord van de Minerva voldaan en vol stoere verhalen weer terug in de haven van Scheveningen.

Op de Minerva kunnen ook al je catering wensen vervuld worden, van lunch en borrelhapjes tot barbecue of buffet. Vraag naar de mogelijkheden.

Combineer met de volgende activiteiten:

WhatsApp chat