Powerboat Scheveningen logo
| Volg ons op Twitter | Like ons op Facebook | Bekijk ons Youtube kanaal |
Powerboat activiteiten voor je bedrijfsuitje, teamuitje of groepsuitje in Scheveningen.


Vaak gecombineerd


Meer activiteiten?


Wil je reserveren of meer informatie aanvragen?

Klik hier om te reserveren of om meer informatie aan te vragen.


Segway Combo

Combineer het Rib varen met een Segway tour door Scheveningen.

 

Beide activiteiten zijn een unieke ervaring; lekker varen op de Noordzee en touren door Scheveningen op de Segway. Geniet van het Scheveningse strand maar tegelijkertijd ook van de vele mooie plekjes die Scheveningen te bieden heeft.

 

Scheveningen is natuurlijk voornamelijk bekend als badplaats nummer 1 van Nederland. Naast het strand en de zee heeft Scheveningen ook tal van bezienswaardigheden te bieden die zeker de moeite waard zijn om te bezoeken zoals het Havenkwartier, de vuurtoren of het van oudsher bekende badhuis het Kurhaus.

 

Wat kan je verwachten:

Jullie verzamelen in de 2e binnenhaven van Scheveningen waar jullie een briefing van ons krijgen voor het Rib varen. Dit duurt ongeveer 15 minuten. De spectaculaire Rib boottocht die jullie vervolgens gaan maken duurt een half uur. Daarna kunnen jullie je opmaken voor een Segway tour door Scheveningen.

 

Voordat je aan de tour kan beginnen krijgt je een Segway training van een instructeur. Deze training zorgt ervoor dat je op een veilige manier kan omgaan met de Segway. Echt iedereen heeft het binnen 10 minuten door en een goed evenwichtsgevoel is niet nodig! Vervolgens gaan jullie lekker met de Segway touren door Scheveningen.

€ 67,50 per persoon

€ 50,00 transportkosten per reservering