Powerboat Scheveningen logo
| Volg ons op Twitter | Like ons op Facebook | Bekijk ons Youtube kanaal |
Rib Powerboat varen
Powerkiten op het strand van Scheveningen


Vaak gecombineerd


Meer activiteiten?


Wil je reserveren of meer informatie aanvragen?

Klik hier om te reserveren of om meer informatie aan te vragen.


Power Experience

Combineer het Rib Powerboat varen met een geweldige powerkite-clinic op het strand van Scheveningen.

 

Wat kan je verwachten:

Jullie verzamelen in de haven van Scheveningen waar we jullie meenemen voor een geweldige sessie rib varen op de Noordzee. Na een half uur varen komen jullie terug in de haven van Scheveningen.

 

Van daaruit wandelen jullie naar de afgesproken locatie op het strand. De locatie kunnen we in overleg bepalen, dus als jullie bijvoorbeeld een BBQ op het strand gaan doen kunnen we afspreken dat de kite instructeur jullie daar opvangt.

 

De powerkite sessie duurt 1 uur en gedurende dat uur leert de kite instructeur jullie hoe je om moet gaan met diverse soorten powerkites. Bij voldoende wind zullen jullie in dat uur sprongen maken en stukken over het strand skien door de kracht van de powerkite.

€ 55,00 per persoon (Vanaf 10 personen)

 

Combineer de Power Experience met de volgende activiteiten:

 

Beach BBQ

Hierbij kunnen jullie zelf het lekkerste vlees of heerlijke vis BBQen terwijl je geniet van de ondergaande zon op een gezellig terras. > Barbecue aan het strand

€ 20,00 per persoon (drank niet inbegrepen)

 

Feesten in Crazy Pianos

Maak jullie vrijgezellenfeest compleet met een avondje Crazy Pianos. Met onze vouchers hebben jullie recht op toegang, gebruik van de garderobe en een welkomstcocktail. En wachtrijen voor de deur? Wij plaatsen jullie op de gastenlijst, dus je kan daar gewoon voorbij lopen. > Feesten in Crazy Pianos

€ 16,50 per persoon