Powerboat Scheveningen logo
| Volg ons op Twitter | Like ons op Facebook | Bekijk ons Youtube kanaal |
 
Powerboat varen als activiteit op zee voor het strand van Scheveningen.

Rib Powerboat varen

Beleef de snelheid van onze Rib Powerboats met vermogens tot wel 600PK. Pure fun en adrenaline!
Lees meer »
Powerkiten als activiteit op het strand van Scheveningen naast het powerboat varen.

Powerkiten op het strand

Ervaar de kracht van de powerkite onder begeleiding van een ervaren instructeur op het strand van Scheveningen.
Lees meer »
Combineer het Powerboat varen met een leuke strand activiteit als golfsurfen

Golfsurfen

Combineer het Powerboat varen met een leuke strand activiteit als golfsurfen. Ideale teambuilding activiteit. Lees meer »


 

Activiteiten en arrangementen in Scheveningen

Voor het Rib Powerboat varen hebben we verschillende arrangementen samengesteld. Daarnaast kunnen wij in samenwerking met onze partners in Scheveningen diverse (strand) activiteiten aanbieden, waarbij wij alles voor je regelen. Dat is wel zo makkelijk!

 

Kies welke powerboat trip en/of welke activiteiten je graag wilt doen en wij maken een passend programma voor je. Staat jouw favoriete activiteit er niet tussen? Of heb je speciale wensen voor het varen? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.


Alle genoemde prijzen zijn inclusief Btw.Rib Powerboat varen; de Rallyrun

Rib Powerboat varen Rallyrun in ScheveningenDe Rib Powerboat Rallyrun is een spectaculaire powerboat trip van ongeveer 30 minuten voor de kust van Scheveningen. We varen op hoge snelheid, springen over de golven en maken haakse bochten. Deze ervaring zal je niet snel vergeten! Duur: 30 minuten

€ 35,00 per persoon

Lees meer »

Thrill, grill and chill.

Rib Powerboat Thrill GRill Chill arrangement

De naam zegt het eigenlijk al. Met dit arrangement combineren we de 'thrill' van het rib varen met een 'grill' aan het strand in de vorm van een heerlijke Beach BBQ en daarna lekker 'chill' naar Crazy Pianos voor een avond feesten.

€ 76,50 per persoon
Lees meer »Bachelor (ette) Special

Rib Powerboat varen Rallyrun in ScheveningenDe Bachelor special is een arrangement waarbij jullie in totaal 45 minuten gaan varen. Als verrassing leggen we tijdens de tocht de boot (of boten) stil en halen we een survivalsuit tevoorschijn die de vrijgezel mag aantrekken. Vervolgens mogen jullie hem of haar op een veilige plek overboord gooien en bepalen jullie wat we verder met de vrijgezel gaan doen. Omdat jullie zelf kunnen aangeven wat leuk is voor de vrijgezel (en voor jullie natuurlijk!) is deze activiteit geschikt voor mannen en vrouwen.

€ 47,50 per persoon
Lees meer »


Knallûh Bier en Ballûh

Rib Powerboat varen Rallyrun in Scheveningen
Dit is de RIB Rally Run waar na je op de kade een koude PUL bier staat toe te lachen met overheerlijke Bitterballen

€ 45,00 per persoon


High BEER of High WINE

Power experience: Powerkiten en Rib Powerboat varen

Super relaxed om na de RIB Rally Run even de adrenaline weer te laten rusten en even de ervaringen uitwisselen. Dit arrangement bestaat uit:High wine – 2 glazen huiswijn (keuze uit wit, rood of rosé)– shooter van tomaat en basilicumroom– kroketje van Zeeuwse mosselen– kazen– gefrituurde calamaris met aïoli –crostini met carpaccio– serranoham met aceto balsamico– gemarineerde olijven– brood met smeersels High beer– vijf speciaal bieren– kroketje van Zeeuwse mosselen– diverse bierkazen– gefrituurde calamaris– La Trappe bitterballen– serranoham– crostini met carpaccio– gemarineerde olijven– brood met smeersels

€ 54,50 per persoon
Lees meer »Power Experience

Power experience: Powerkiten en Rib Powerboat varen

Bij de Power Experience gaat het om kracht; de kracht van de buitenboordmotoren op onze ribs en de kracht van grote powerkites die jullie op het strand onder bedwang moeten zien te krijgen tijdens een uur durende workshop. Totale duur 1,5 a 2 uur.

€ 55,00 per persoon
Lees meer »Sail and Race

Combineer het Rib Powerboat varen met het zeilen op Tall Ship MinervaCombineer het beste van 2 werelden: Rib Powerboat varen en zeilen met 'Tall Ship Minerva'. Jullie worden welkom geheten aan boord van de Minerva en vervolgens wordt koers gezet richting open zee. De zeilen worden gehesen en als hoogtepunt van de trip komen onze powerboats langszij om jullie mee te nemen voor een spectaculaire trip. De totale duur is 3 uur.

vanaf € 75,00 per persoon / op aanvraag

Lees meer »

Vergaderen en uitwaaien

Eerst vergaderen aan de haven en daarna lekker op zee uitwaaien.Vergader eens in een schitterend pand aan de jachthaven van Scheveningen. En na het realiseren van mooie resultaten kunnen jullie je hoofd weer leeg maken door even lekker uit te waaien op zee. Een dagdeel vergaderen duurt 4 uur en de powerboat tocht, al dan niet tussendoor, duurt 30 minuten.

€ 59,50 per persoon
Lees meer »Crazy Powerboat tour

Rib Powerboat varen combinern met een bezoek aan Crazy PianosBij de crazy powerboat tour maken jullie een rit van een half uur met 1 van onze rib powerboats. Nadat het adrenalinepeil een beetje is gezakt gaan jullie de boulevard op om te eindigen bij Crazy Pianos voor een avond vol muziekfun. Entree en garderobe zijn geregeld en een welkomst-cocktail staat voor je klaar. Ook plaatsen we jullie op de gastenlijst van Crazy Piano's.

€ 51,50 per persoon
Lees meer »

 


Powerboat Team Rescue

Rib Powerboat Team Rescue in Scheveningen

Na een spectaculaire tocht met de powerboat moeten jullie zo snel mogelijk proberen de survivalsuits aan te trekken om het 'zinkende schip' te verlaten. Eenmaal in het water moeten jullie samenwerken en diverse gezamelijke oefeningen doen om uiteindelijk gered te kunnen worden. De duur van dit arrangement is ongeveer een uur.

€ 70 per persoon

Lees meer »